Vývojáři hry S.T.A.L.K.E.R. 2 vydali nový krátký trailer Heart of Chornobyl

Byl zveřejněn nový trailer na hru S.T.A.L.K.E.R. 2. Podle všeho již nedojde k žádnému odkladu a projekt vyjde 5. září pro PC a konzole Xbox řady X/S.

Ukrajinské studio GSC Game World zveřejnilo krátký trailer hry S.T.A.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl na svém YouTube kanálu.

Nové video ukazuje některé lokace herního Černobylu, zatímco postava jménem Richter vypráví hlavnímu hrdinovi Skifovi o nebezpečí v Zóně.

Vývojáři zároveň potvrdili datum vydání nového dílu PC hry i pro Xbox. Podle všeho už nedojde k žádnému odkladu a projekt vyjde 5. září pro PC a konzole Xbox řady X/S. Kromě toho bude hra S.T.A.L.K.E.R. 2 bude od prvního dne vydání přidán do knihovny Game Pass, takže pokud máte předplatné, nemusíte si hru kupovat, abyste si ji mohli zahrát. Stejně tak si majitelé Xboxu s aktivním předplatným mohli zahrát Atomic Heart.

Skutečnost, že hra S.T.A.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl vyjde ještě v září, oznámili vývojáři v lednovém traileru – předtím bylo vydání naplánováno na první čtvrtletí roku 2024.

Zdroj: GSC Game World