Nové hranatější hodinky Huawei budou přesnou kopií Apple Watch

Stále spousta lidí uvažuje o hodinkách v hranatějším stylu Apple Watch, které nejsou tak nákladné. Budou zrovna tyto nové od Huawei ty pravé, které budete hrdě nosit na svém zápěstí?

Předchozí hodinky Watch Fit od Huawei měly oproti novince o dost protáhlejší display. Pro většinu lidí by bylo asi velmi obtížné odlišit tento model Watch Fit od Apple Watch, a to dokonce i zblízka.

Samozřejmě, při velmi pečlivém prozkoumání jsou rámečky jiné. Ale byla vůbec potřeba umístit tlačítko, které vypadá přesně jako Apple Digital Crown, na přesně stejnou pozici jako na Apple Watch? I druhé tlačítko je umístěno přesně tam, kde by bylo na Apple Watch. Důvodem bude zřejmě to, aby si lidé mysleli, že vaši ruku zdobí honosnější varianta od Applu. Tvar i zakřivení displeje jsou taky naprosto identické. Nelze říci, že se Huawei pouze inspiroval.

Takže pokud jste vždy chtěli zařízení, které vypadá jako Apple Watch, ale chcete používat telefon s Androidem, Huawei Watch Fit 3 vám poskytne jedinečnou příležitost. Jen je potřeba počítat s tím, že rozhodně nebudou mít tolik funkcí jako originál této kopie. Řada Watch Fit je zaměřena spíše na sledování vaší kondice.

Původně se spekulovalo, že se spustí spolu s novou řadou smartphonů Pura 70, ale to se nestalo. Takže je to jen otázka času, kdy hodinky Huawei vypustí do světa.

Zdroj: GSM Arena, Appliště