Spolupráce

Firemní akce? Equitana nabízí vše, co si můžete přát, na jednom místě

Aby pracovní kolektiv správně fungoval a zaměstnanci byli spokojení a přinášeli optimální pracovní výkony, je čas od času dobré zajistit pro ně zajímavé zážitky a atmosféru pohody a klidu, která přispěje ke sbližování pracovního týmu.

Kvalitně připravený teambuilding má prokazatelně pozitivní dopady nejen na mezilidské vztahy, ale také na efektivitu práce a loajalitu vůči zaměstnavateli. Chcete takový teambuilding prožít? Hotel Resort Equitana slibuje až 150 000 m2 zábavy pro celý váš tým.

Zážitky, zábava i jednodenní akce

Firemní teambuilding můžete snadno zrealizovat v Equitana Resort Hotel, který se specializuje právě na tento typ akcí. Je jedno, zda hledáte prostor na firemní akce s ubytováním, nebo chcete přijet jen na jeden den – v každém případě se můžete těšit na kopec jedinečných zážitků, ze kterých si vybere skutečně každý.

Co můžete očekávat? K dispozici jsou nejen konferenční prostory vybavené klimatizací, zatemněním i veškerým vybavením pro prezentace, ale také SPA, bazén, úžasná restaurace, jízdárna, minigolf a spousta možností aktivního vyžití v okolí.

Pro malé i velké kolektivy, s širokou nabídkou aktivit

Možnosti jsou takřka neomezené. Hotel nabízí kapacitu až pro 150 ubytovaných osob, takže můžete pozvat klidně celou firmu. Zároveň si můžete vybrat různé teambuildingové aktivity a využít širokou nabídku, kterou resort nabízí, ale je jen na vás, jak svůj pobyt prožijete. Sportovně založené týmy mohou vyrazit do přírody, která je v okolí skutečně nádherná. A kdo se nebojí obdivovat svět z koňského sedla, může prožít skutečně nezapomenutelný zážitek s těmito jedinečnými tvory.

Hotel Resort Equitana má strategickou polohu ve středních Čechách, takže nabízí snadnou dostupnost nejen z Prahy, ale třeba i z Plzně, Českých Budějovic nebo Tábora. Oproti jiným místům pak vyniká právě svou komplexitou a širokou nabídkou aktivit, které budou vyhovovat jakémukoliv kolektivu. Neváhejte a rezervujte si svůj firemní pobyt a užijte si nezapomenutelný čas se svými kolegy.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button