Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii

Oblečená jako strašák! Diváci si rýpají do Veroniky Čermák Mackové, která v seriálu Ulice ztvárňuje barvoslepou učitelku Magdu. Kostyméři se sice snaží a oblékají ji do nejrůznějších barev a motivů, ale jejich volba se setkává s kritikou. Fanoušci na sociálních sítích nešetří ostrými komentáři a poukazují na to, že její kostýmy působí spíš bizarně než stylově.

-reklama-


Tento módní experiment evidentně naráží na odpor a Magda se stala terčem posměchu hned od svého příchodu do populárního seriálu v roce 2019. Jak dlouho ještě diváci ustojí její „pestrobarevné výstupy“?

„Hraju Magdu, učitelku matematiky a zeměpisu a bývalou spolužačku Terezy (Patricie Pagáčová). Líbí se mi, jak je barevná a kolik vrstev má a těším se na to, jak je budeme postupně odhalovat a poznávat, co je zač, proč sem přišla a že tady není jen tak,“ řekla herečka pro Blesk.cz před svým nástupem do seriálu.

Magda se Soňou, Ulice
Magda se Soňou, Ulice, FOTO: Distr. TV Nova

Důvodem, proč Magda nosí divoké barevné kombinace, je právě její barvoslepost. „Magda ale není barevná jenom uvnitř, pestrý má i zevnějšek. A to je zase dané tím, že je barvoslepá. Slévají se jí některé barvy, a tak si svoji vizuální pestrobarevnost ani neuvědomuje,“ objasnila barevnost svých outfitů.

Diváci se opřeli do Magdina šatníku

Oblíbená postava Magdy se od samého začátku potýká s vlnou kritiky kvůli svému kontroverznímu stylu oblékání. Sociální sítě doslova explodují negativními komentáři a diskuzemi o tom, jak Magda vypadá a proč ji kostyméři takto oblékají.
Paní Eva, jedna z mnoha rozhořčených divaček, se na Facebooku svěřila: „To jo, ona teda nosí hrozné modely, skoro pořád…“

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Zdá se, že Magdin styl oblékání zkrátka fanouškům není po chuti. Otázkou zůstává, zda se tvůrci seriálu nad touto vlnou kritiky zamyslí a Magdě dopřejí tolik potřebnou proměnu šatníku, nebo zda bude i nadále ztělesňovat módní přešlap v téměř každé epizodě.

Magda z Ulice je u diváků za strašáka

Paní Eva rozhodně není sama, kdo je zděšen výběrem oblečení Magdy z oblíbeného televizního seriálu Ulice. Mnoho dalších diváků sdílí stejný názor a jsou naprosto pohoršení tím, co v epizodách s Magdou vidí. Jedna z pravidelných divaček, paní Václava, dokonce pod diskuzí k jednomu z dílů napsala: „Byla jako strašák, to jsem hned komentovala, kdo ji obléká. Ona sama nemá trochu vkus, aby to odmítla,“ vyjádřila se.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

A není sama! Paní Dana s ní bezvýhradně souhlasí: „No taky jsem si říkala, do čeho jí zase navlékli. No děs běs,“ komentuje pobouřená divačka. 

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Magda z Ulice kombinuje i vzory

Diváci jsou šokováni nejen jejími křiklavými barvami, ale především bizarními kombinacemi vzorů. Je to snad módní faux pas, nebo záměrná provokace? Všichni přece ví, že Magda trpí barvoslepostí, ale co ty šílené vzory? Vidí je vůbec? Nebo je to jen zoufalý pokus o originalitu za každou cenu?

Divačka Dagmar se pustila do Magdy bez servítek: „Nejhůř oblékaná je postava Magdy, často jak strašák do zelí, například pruhované kalhoty a květovaná halenka. Katastrofa.““ Zdá se, že podle diváků by Magdě neuškodila pořádná lekce od módního poradce.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Oblečení „z druhé ruky“

Kvůli natáčení seriálu Ulice si oblíbená herečka vyzkoušela roli modelky. Její postava Magdy Procházkové totiž prošla velkou proměnou šatníku. A nebyla to ledajaká změna! Magda se totiž spojila s nadací Moment a nosí oblečení z druhé ruky.

Ulice
Ulice, FOTO: Distr. TV Nova

„Pro diváky se toho asi moc nezmění. Magda zůstane svá, pořád bude mít zajímavé vzory a barvy,“ prozradila loni na podzim herečka v pořadu TV Nova. „Změní se to, že věci, které bude nosit, nebudou kupované v obchodě, ale budou z druhé ruky, od nadace Moment,“ uvedla.

„Já s ní spolupracuji už docela dlouho, jelikož nadace Moment podporuje projekty, které i já dlouhodobě podporuji, ať už je to na ochranu zvířat, nebo na podporu lidí. Domluvili jsme se s Ulicí, že by bylo fajn, kdyby oblečení, které mají postavy, nebylo nově kupované, ale taky by se recyklovalo. Takže jsme se dohodli a ta spolupráce naštěstí dopadla, tak jsem strašně moc ráda,“ dodala Veronika. 

Část publika tvrdí, že Magdino oblečení perfektně odráží její výstřední osobnost a dodává šmrnc jinak obyčejným dnům na televizních obrazovkách. Jenže našli se i zarytí odpůrci, podle nichž by se herečka měla nad svým šatníkem vážně zamyslet. A co vy na to? Jste tým Magda, nebo patříte k nespokojeným divákům?

Seriál Ulice můžete sledovat každý všední den v podvečer na Nově a s týdenním předstihem na Voyo.

Zdroj: Autor, Voyo – Ulice, TV Nova

-reklama-