ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

Trenérský štáb udělal hned čtyři změny oproti poslednímu ligovému Duelu s Libercem. V obranné řadě nastoupí mladá Lucie Bendová. V záložní řadě nahradí Martinu Šurnovskou uzdravená Kateřina Svitková a Petru Divišovou obránkyně Michelle Xiao. Na hrot útoku se vrací Tereza Szewieczková.

Ze zdravotních důvodů chybí Simona Necidová, Alika Keene, Molly MCLaughlin a Haleigh Stackpole.

Sestava: Lukášová, Bartovičová, Bendová, Šlajsová, Xiao, Szewieczková, Svitková, Černá, Krejčiříková, Khýrová, Veselá
Lavička: Fuchsová, Košíková, Nekesa, Křivská, Šurnovská, Divišová, Morávková

Zápas začíná v 15:00 a přímým přenosem ho vysílá O2 TV Sport.



Aktuálně

Třetí derby remíza? Problém a důvod, proč ztrácíme

včera
Tomáš Holeš přišel zodpovědět dotazy novinářů po bezbrankovém 311. derby na Letné. „Jednoznačně rozhodlo neproměňování šancí,“ mrzelo reprezentačního obránce.

O výkonu brankářů, Zimovi i stále čtyřbodové ztrátě

včera
Jindřich Trpišovský s novináři rozebral 311. derby, ve kterém branka nepadla. Hlavní trenér hovořil o výkonech obou brankářů, dlouhé hře v početní výhodě, která ale gól nepřinesla, i vyhlídkách pro zbývající tři kola nadstavby.

Čisté konto? Radši bych tři body. Gól byl blízko i daleko

včera
Jindřich Staněk se v 311. derby blýskl několika skvělými zákroky a ani ve druhém zápase na Letné v dresu Slavie neinkasoval. Po nerozhodném utkání však radost neměl, ztráta na čelo zůstala čtyřbodová a gólový účet prázdný.

Další články