Bez bodů i bez hlasu. Na situaci před první brankou jsme se chystali, kroutil hlavou kouč Varnsdorfu

Bez bodů i bez hlasu. Na situaci před první brankou jsme se chystali, kroutil hlavou kouč Varnsdorfu

Povzbuzoval, co mohl. Udílel pokyny, až si vykřičel hlas. Stejně to Varnsdorfu na bodový zisk v druholigovém utkání s Vyškovem nestačilo. Trenér Miroslav Holeňák jen nad výsledkem 1:2 zklamaně pokrčil rameny. "Byl to odmakaný zápas, takže nás mrzí, že jedeme takovou dálku a domů se vrátíme s nulou," uvedl kouč do kamer ČT sport. Mrzelo jej, že tým inkasoval branku ze situace, na kterou svůj tým v přípravě chystal.

Pokud by šlo o samotný herní projev, mohl být Holeňák celkem spokojený. "Byli jsme Vyškovu důstojnými soupeři, domácí mají velkou kvalitu. Ale v první půli jsme jim vzdorovali, podařilo se nám vyrovnat, tak jsme si trošku věřili," ohlížel se za průběhem duelu kouč Varnsdorfu.

Za stavu 1:1 cítil jeho tým šanci, že by si odvezl domů bod za remízu. "Mysleli jsme si, že bychom to ve druhé půli mohli zvládnout. Tlak Vyškova byl ale velký. Když už to vypadalo, že nám to vyjde, tak jsme dostali gól," neskrýval zklamání bývalý prvoligový hráč. "Mrzí nás to, jedeme takovou dálku a pak se vrátíme domů s nulou. Je to škoda. Bylo to odmakaný, přesto, že jsme prohráli. Musíme se soustředit na další zápas, gratulujeme domácím. Hráli výborně, byli lepší než my," uznal sportovně.

Mrzelo jej spíš to, že jeho tým inkasoval první branku po situaci, na kterou svůj tým připravoval. "Klukům jsem přesně tohle stříhal na videu, byla to situace ze zápasu s Brnem, kdy to Vyškovu nevyšlo. Tak jsme se na to upozorňovali. Bohužel, my jsme z toho dostali gól," pravil smutně vykřičeným hlasem. "Přičítám to naší pasivitě, měli jsme být důslednější a blíž těm hráčům," dodal.