Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2024 16:10
Čas čtení 0:46
Anna Vondráková

Robert Downey Jr. znovu jako Iron Man? Režiséři marvelovek řekli, co si o tom myslí

Robert Downey Jr. znovu jako Iron Man? Režiséři marvelovek řekli, co si o tom myslí
Zdroj: Marvel
ZAHRANIČÍ MARVEL MARVEL FILMY ROBERT DOWNEY JR.
Uložit Uložené

Slavný herec by si klidně roli ve slavném Marvel filmu zopakoval. Podle režisérů by ale jeho návrat byl velmi komplikovaný.

Poté, co v březnu vyhrál Oscara za nejlepší herecký výkon ve filmu Oppenheimer, se Robert Downey Jr. v rozhovoru pro magazín Esquire rozpovídal o tom, že by se s radostí vrátil do své nejslavnější role Tonyho Starka. „Stala se z toho součást mé DNA. Ta role si mě vybrala,“ řekl. O jeho prohlášení jsme psali více zde.

Doporučeno
Geniální detektiv nebo novinář propadající alkoholismu. Tohle jsou nejlepší role Roberta Downeyho Jr. Geniální detektiv nebo novinář propadající alkoholismu. Tohle jsou nejlepší role Roberta Downeyho Jr. 4. dubna 2024 14:00

Na hercova slova však nyní reagovalo slavné režisérské bratrské duo Joe a Anthony Russoovi. Jeho postava totiž ve filmu Avengers: Endgame zemřela. „Nevím, jak by to scenáristé udělali,“ řekl Anthony Russo serveru GamesRadar. „Nevím, jaká by k tomu vedla cesta.“

Podobně to vidí i Joe Russo, druhý z režisérů. „Tu knihu zavřeli, takže by bylo na nich, aby vymysleli, jak ji znovu otevřít,“ dodal.

Režiséry slova Dowyneho Jr. poněkud zmátla a není zatím příliš pravděpodobné, že se herec ke své superhrdinské roli skutečně vrátí. 

Návratem Iron Mana si není jistý ani ředitel Marvel Studios Kevin Feige. V rozhovoru pro Vanity Fair prohlásil, že Marvel nemůže „zázračně vrátit zpět“ Tonyho Starka. „Ten moment si ponecháme a už se ho víckrát nedotkneme,“ upozornil. „Všichni jsme na tom tvrdě pracovali mnoho let a nikdy bychom to nechtěli žádným kouzlem vrátit zpět.“

Domů
Sdílet
Diskuse