27. 4. 2024

Disney+ v květnu

Disney+ v květnu

Další streamovací služby v květnu: Další přehledy:
Apple TV+
HBO Max
Netflix
Prime Video
SkyShowtime 
Novinky na streamovacích službách
Kompletní přehled seriálů na Disney+

9–1–1 (Záchranáři L. A.)

9–1–1 sleduje napínavé případy policejních, záchranářských a hasičských složek v americkém Los Angeles. Kromě toho, že tito moderní hrdinové každý den zachraňují životy naprosto cizích lidí, si musí najít čas také na své osobní potíže, od kterých mnohdy unikají právě skrze pomáhání druhým.

1. května premiéra 7. série, nové díly vždy ve středu.

Shardlake

V Anglii roku 1536, vyšetřuje Shardlake smrt v klášteře, kde bují klam a korupce.

1. května všechny epizody najednou.

The Great North (Veliký sever)

Rodina Tobinů se vydává na aljašské dobrodružství. Svobodný táta Beef se ze všech sil snaží udržet své děti pohromadě. Tato práce je rázem o dost těžší, když se umělecky založená dcera Judy rozhodne odejít z rodinné rybářské lodi do okouzlujícího světa místního obchoďáku.

1. května všechny epizody najednou.

Star Wars: Tales of the Empire

Šestidílný pohled na strašlivé Galaktické impérium očima dvou bojovnic na odlišných cestách napříč několika érami. Poté, co mladá Morgan Elsbeth přijde o všechno, protlouká se expandujícím imperiálním zřízením vstříc své pomstě, zatímco bývalá Jedi Barriss Offee dělá, co musí, aby přežila překotné změny v galaxii. Volby, které učiní, pak budou určovat jejich osudy.

4. května všechny epizody novinky najednou

Abbott Elementary (Základka Willarda Abbotta)

Komedie z pracovního prostředí, která sleduje osudy oddaných a zapálených učitelů a jednoho lehce nahluchlého ředitele, jak zápasí s filadelfským veřejným školstvím. Navzdory nepřízni osudu jsou odhodláni pomoci svým žákům uspět v životě. Ačkoli se tito neuvěřitelní kantoři potýkají s podstavem a nedostatkem financí, svou práci milují. Co však nemusí, je ne zrovna příkladný přístup místního školského úřadu ke vzdělávání dětí.

8. května prvních 6 epizod 3. série.

Doctor Who (Pán času)

V nové řadě cestují Doktor a Ruby Sundayová napříč časem a prostorem a zažívají dobrodružství na nejrůznějších místech od regentské Anglie až po válkou zmítané světy budoucnosti. Během svých dobrodružství v TARDIS, stroji času ve tvaru policejní budky, potkávají neuvěřitelné přátele i nebezpečné nepřátele jako například děsivé strašidlo nebo Doktorova dosud nejmocnějšího nepřítele.

11. května první 3 díly najednou, nový díl každou sobotu.

Samsiki Samchon (Strýček Samsik)

Příběh dvou mužů Parka Doo-chila, známého jako strýc Samsik, a Kima Sana a jejich pýchy, chamtivosti, důvěry i podezřívavosti, prostě jejich bromance během turbulentních šedesátých let.

15. května premiéra, další díly vždy ve středu.

Grey's Anatomy (Chirurgové)

Meredith Greyová, dcera slavné lékařky, se dostává do prestižního programu. Cílem tohoto programu je vychovat nejlepší operatéry. Meredith si brzo najde mezi konkurenty přátele – ambiciózní Christinu, roztržitého George a Izzie a sebestředného Alexe. Nečekaně se také zamiluje do místního doktora, čímž na sebe přivolá řadu problémů. V programu obstojí jen ti nejlepší a je na Meredith, aby dokázala, že mezi ně patří.

16. května premiéra 20. série, další díly vždy ve čtvrtek.

Station 19

Příběh je zasazen do hasičské stanice v Seattlu. Sledujeme skupinu hrdinských hasičů od kapitána až po nováčky. Seriál zobrazuje odvážné muže a ženy, kteří riskují své životy i svá srdce kvůli výkonu svého povolání a záchraně jiných lidí.

16. května premiéra 7. série, další díly vždy ve čtvrtek.

Pauline

Pauline po jedné noci se synem ďábla otěhotní a získá superschopnosti.

22. května všechny epizody najednou.

The Kardashians

Zrovna když jste si mysleli, že život nemůže v rodině Kardashian-Jennerových nabrat vyšší obrátky, oni ještě přidají. Přes velké plátno a narození dětí, členové této rodiny překonávají veškerá očekávání ve všem, co dělají. Kamery dál sledují Kourtney, Kim, Khloé, Kendall, a Kylie a jejich sesterské půtky, a to vše pod pečlivým dozorem nejoblíbenější matriarchy Kris.

23. května premiéra 5. série, nové díly vždy ve čtvrtek.

Camden

Hudební dokument o čtvrti Camden ukazuje, jak tato část Londýna ovlivnila některé světové umělce.

Zatím bez přesného data uvedení.


Těšíte se na něco? A co to je?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu