Naučte se ty správné věci pro dobrý sexuální život

Naplňující milostný život plný vášně, i když máte děti, práci a každodenní stres – který pár by to nechtěl? Ale není to tak těžké. Musíte jen vědět jak na to. Které věci v naplňujícím sexuálním životě patří k těm správným?

Dobrý sexuální život je samozřejmě věcí vkusu. Přesto existují jisté věci, které lidé ve fungujícím vztahu dělají správně. Co se od nich můžete naučit? 

Mluvte otevřeně o fantaziích a preferencích

Páry, které velmi otevřeně mluví o své sexualitě, se nejen lépe znají a vědí, co má ten druhý rád. Cítí se také jistější při vyjadřování tajných fantazií, které by jinak mohly zůstat kvůli nejistotě skryté. A byla by škoda, kdyby vám v posteli něco chybělo. Důležité ale je, aby vaše vlastní představivost nikdy nebyla přímým požadavkem, ale spíše jen návrhem nových věcí.

Udělejte si čas na sex

Plánovaný sex nezní nijak zvlášť romanticky. Důležité je to ale hlavně ve vztazích s dětmi, abyste se jako pár neztratili. Tím, že si domluvíte schůzku, si navzájem ukážete, že váš sexuální život je pro vás důležitý a že chcete udržet vzájemnou vášeň naživu.

Vyměňte si každý den pohlazení

Páry, které si často dopřávají vzájemnou náklonnost v podobě objetí, polibků a držení se za ruce, dávají těmito pozornostmi najevo svou přitažlivost. Čím častěji se páry v běžném životě dotýkají, tím větší je jejich pouto.

Smějte se spolu i v posteli

Pokud se v běžném životě neberete příliš vážně a s partnerem máte naprosto uvolněný vztah, pak i vaše součinnost v posteli je mnohem uvolněnější a hravější. To následně ovlivňuje celý váš sexuální život.

Neodbývejte se

Nemusíte každý den nosit večerní róbu a být dokonale upravená, abyste zůstali atraktivní pro ostatní. Pokud si ale oba dávají pozor na to, jak před partnerem vypadají, dávají tím najevo, že ten druhý pro ně není samozřejmostí, jen proto, že se vídají každý den.

Zdroj: názory autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:15
140 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat