Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dostihy 2024

Zápas Juventusu s AC Milán góly nenabídl. Oba týmy si odnášejí po remíze bod

Třetí Juventus v 34. kole italské fotbalové ligy doma hostil druhý AC Milán. V případě vítězství se domácí mohl přiblížit k druhému AC na rozdíl dvou bodů. V utkání se však žádný z týmů nedokázal prosadit a po výsledku 0:0 je stále pětibodový rozdíl mezi oběma týmy.

Zápas Juventus – AC Milán
zdroj: REUTERS autor: Daniele Mascolo

Hostům chyběli obránci Hernández a Calabria, kteří viděli červenou kartu v pondělním derby, v němž si Inter zajistil mistrovský titul. V zadních řadách Rossoneri dále kvůli žlutým kartám scházel Tomori a zranění Kjaer s Kaluluem.

I proto se v závěru dostali do hry mladíci Bartesaghi a Zeroli, kteří pomohli ubránit tlak Juventusu. Několik střeleckých pokusů domácích také dobrými zákroky vytěsnil brankář Sportiello.

Prvním jistým sestupujícím je Salernitana. Čtyři kola před koncem o tom rozhodla jejich porážka 0:3 na hřišti Frosinone. Do druhé ligy se tým z Kampánie vrátí po třech letech.

Salernitana za 34 odehraných kol vybojovala jen dvě vítězství a má 15 bodů. Na první nesestupovou 17. příčku ztrácí 16 bodů.

Nezachránily ji ani časté výměny trenérů. Na lavičce se v průběhu sezony postupně vystřídali Paulo Sousa, Filippo Inzaghi, Fabio Liverani a stávající kouč Stefano Colantuono.

Italská fotbalová liga – 34. kolo:

Frosinone – Salernitana 3:0 (10. Soulé z pen., 25. Brescianini, 85. Zortea), Lecce – Monza 1:1 (90.+2 Krstovič – 90.+6 Pessina z pen.), Juventus – AC Milán 0:0, Lazio Řím – Verona 1:0 (72. Zaccagni).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články