InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Brunch Na Zavadilce – kulinářská akce amatérských kuchařů

    neděle 12.5 10:00 - Podskalí – Strakonice

  • Tomáš Kvapilík: Mozaika vztahů – společenská beseda

    neděle 12.5 19:00 - Kavárna Železářství U Šulců, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Dordičův desátý letošní gól měl cenu tří bodů. Líšeň začala zlobit až v závěru utkání

Táborsko zdolalo Líšeň 1:0. , Autor: Josef Janda

Táborsko zdolalo Líšeň 1:0.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Druholigoví fotbalisté Táborska uhájili bronzovou pozici v soutěži také po sobotním utkání 25. kola proti Líšni. Svěřencům trenéra Romana Nádvorníka stačil k zisku všech tří bodů jediný gól z úvodu druhého poločasu. Nejlepší střelec Táborska Bojan Dordič poslal v 53. minutě střelu po zemi k tyči, kam gólman Šulla nedosáhl. Spolu se svými spoluhráči se tak mohl radovat ze své již desáté branky v aktuální sezoně. Táborští byli aktivnějším týmem a mohlo je mrzet, že nepřidali další góly. Po několika střídáních patřily závěrečné minuty soupeři z jihomoravské metropole. Před Pastornického létal jeden centr za druhým a brankář Táborska si svou letošní dvanáctou nulu jistě zasloužil. Nádvorníkovi svěřenci zvládli těžkou taktickou bitvu i bez svého kapitána Pavla Nováka a upravená defenzivní řada neinkasovala. Táborsko porazilo líšeňskou družinu 1:0 a patří mu nadále třetí příčka zajišťující baráž o nejvyšší soutěž. V příštím kole vyrazí Táborsko v neděli 5. května na stadion rezervy Sigmy Olomouc, která je v tabulce se stejným bodovým ziskem hned pod Táborskem.

 

FC Silon Táborsko – SK Líšeň 2019 1:0 (0:0), branka: 53. Dordič, rozhodčí Starý – Novák, Zoufalý, ŽK (1-4): 67. Svatek – 40. Rolinek, 45. Jeřábek, 83. Jokovič, 86. Tauš, 1 090 diváků.

FC Silon Táborsko: Pastornický – Tusjak, Bláha, Koné, Nsunzu – Sojka (59. Skopec), Zeman (59. Plachý), Varačka (68. Mach), Dordič (90+1. Osmančík), Kateřiňák – Svatek (68. Šašinka).

SK Líšeň 2019: Šulla – Jokovič, Jeřábek, Lutonský – Čermák, Mionič (74. Raab) – Aldin (33. Hapal), Dziuba, Sokol, Rolinek (59. Tauš) – Gerža (74. Rimovičs).

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme k utkání mezi Táborskem a Líšní další podrobnosti.

Trenér Táborska Roman Nádvorník zhodnotí utkání a okomentuje výkon defenzivní řady bez Pavla Nováka.

Kapitán Táborska Jiří Kateřiňák promluví o tom, jaké to bylo hrát bez kapitána Pavla Nováka. Proč navlékl pásku právě on?

Chybět nebude ani oblíbená glosa fotbalového experta Týdeníku Táborsko Karla Ilčíka.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace