Komu fandí legendární Jose Aldo v očekávaném souboji McGregor vs Chandler?




Nestárnoucí Brazilec Jose Aldo (31-8) se už příští týden vrátí do akce, když se na turnaji UFC 301 v Brazílii utká s Johnathanem Martinezem (19-4). Ještě předtím poskytl bývalý šampion a člen Síně slávy UFC názor na nadcházející očekávaný zápas Conora McGregora a Michaela Chandlera.


To nevymyslíš! Bejr má v hlavním zápase RedFace 4 soupeře, kterého zná celá ČR

Conor McGregor ukončí svou tříletou pauzu způsobenou zlomenou nohou, když se ve velmi očekávaném zápase utká s Michaelem Chandlerem. Na tomto zápase se pracuje již delší dobu, a přestože Conor McGregor a Jose Aldo jsou bývalí velcí rivalové, Brazilec tvrdí, že bude fandit právě Irovi.

„Vždycky fandím klukům, se kterými jsem bojoval, a klukům, kteří mě porazili, protože to jen dokazuje, že jsem prohrál s těmi nejlepšími. Doufám, že tam půjde a bude tím Conorem jako kdysi, bude agresivní a půjde zápas ukončit… Očekávám od toho zápasu velké věci,“ řekl Jose Aldo pro server MMAJunkie.




Aldo opustil UFC po prohře s Merabem Dvalishvilim, protože chtěl zápas v boxu. Nakonec absolvoval tři boxerské zápasy a nyní se vrátí do MMA, aby dokončil smlouvu s organizací UFC, jak říká, poté prozkoumá všechny další možnosti, včetně zápasu s Floydem Mayweatherem. 

„Chci absolvovat nadcházející zápas, pak uvidíme, jak na tom budu, jak se mi bude dařit, a pak se můžu rozhodnout,“ řekl Aldo. „Možná mě čeká velký boxerský zápas někdy v průběhu tohoto roku. Ale k tomu se s UFC vrátíme, až skončí zápas s Jonathanem Martinezem. Ten zápas s Floydem Mayweatherem byl v podstatě domluvený a hotový. Manažer Ali Abdelaziz byl ten, kdo o tom vyjednával, a já opravdu nevím, co se stalo, a nakonec to nedopadlo tak, abychom se utkali v Saúdské Arábii. Ale na Netflixu se koncem roku chystá velká akce Jake Paul vs. Mike Tyson a doufám, že se na ni dostanu. Ale uvidíme. V úvahu připadá spousta možností,“ prozradil Aldo. 

 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *