Polský kolos KSW hlásí další českou posilu v podobě talentovaného bijce

KSW

Polská organizace KSW, která v minulém roce poprvé zavítala na tuzemský trh, získala mladý talent. Tentokrát sáhla do organizace I Am Fighter, kde ulovila čerstvého šampiona, který by měl debutovat na jedné z následujících akcí v Polsku. O koho jde?

Ach jo! Alex Lohoré nabízí důvod, proč bohužel skončil v OKTAGONu

Organizace KSW od svého vstupu na český trh postupně získává do svých řad bojovníky z České republiky. V současné době má s polskou organizací platnou smlouvu hned několik bojovníků z České republiky a Slovenska. K jejich skupině se brzy přidá další jméno.

Řeč je o teprve 24letém bojovníkovi z České republiky – Matěji Valovi (5-0). Ten má bohaté zkušenosti, co se týče amatérské kariéry, kde vybojoval spoustu zápasů a efektivně je předčasně ukončil. Svůj profesionální debut si odbyl v loňském roce, kdy knockautoval Radka Dusila a poté vyprovodil zkušenějšího Vitalie Baryshnikova.  

Jeho tempo, co se týče loňského roku, bylo nadstandardní, neboť se představil ve čtyřech zápasech (1 Real Fight). Matěj sedm vteřin před koncem zápasu ukončil Simona Krajnika a  v prvním kole porazil Krishana Rawata. Jeho poslední zápas se odehrál na galavečeru IAF 11, kdy na body porazil Davida Zoulu.

A kdy by se nová akvizice mohla v KSW poprvé představit? „Zrovna jsem to probíral se svým trenérem. Někdy 11. května je turnaj v Polsku, jenže kluci mají ten den ligu a druhý den jde trenér na operaci, takže tenhle termín se nám vůbec nehodí. Mnohem reálněji se jeví datum 9. června, tak uvidíme, co přijde za nabídku. Každopádně s KSW jsme ve spojení. Počítám s tím, že do prázdnin bych tam měl zažít premiéru,“ uvedl Matěj Val pro server Kaocko.cz. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *