Veterán Tony Ferguson přiznal, s jakým zraněním šel do souboje s Pimblettem

UFC veterán Tony Ferguson podstoupil další operaci. 39letý zápasník si po poslední porážce, kvůli níž mnozí pochybují o tom, zda má jeho zápasnická kariéra pokračovat, bere nějaký čas na léčení svého „rozbitého“ těla, nedávno absolvoval operaci lokte a nyní přidal další.


Ach jo! Alex Lohoré nabízí důvod, proč bohužel skončil v OKTAGONu

Devětatřicetiletý bývalý prozatímní šampion UFC v lehké váze byl naposledy v kleci na turnaji UFC 296, kde prohrál na body s Paddym Pimblettem. Tato porážka přiměla mnoho fanoušků, aby ho vyzvali k odchodu do sportovního důchodu, ale „El Cucuy“ prohlásil, že má v úmyslu bojovat dál. V nedávném příspěvku na sociálních sítích se Ferguson navíc podělil o video z operace lokte, při níž mu byly z levé ruky odstraněny úlomky kostí. Nyní se veterán „pochlubil“ další operací. 

Ferguson na sociálních sítích prozradil, že utrpěl trhlinu v MCL (Mediální kolaterální vaz v koleni) dva týdny před Dnem díkůvzdání, což bylo méně než měsíc před jeho zápasem na turnaji UFC 296 s Paddym Pimblettem. Angličan porazil Fergusona na body, což byla pro Tonyho už sedmá porážka v řadě. 




„Udělal jsem si to během tréninku, natržené MCL,“ napsal Ferguson na Instagramu. „Nechal jsem si to pro sebe a hodil to za hlavu. Trénoval jsem, aby o tom nikdo nevěděl, ale hrozně to bolelo. Tři týdny před zápasem jsem to řekl pár lidem z mého týmu. Nic se však nezměnilo. Minulý čtvrtek jsem podstoupil operaci MCL týden po operaci lokte/paže (obě artroskopie). Říkal jsem si, že si nechám udělat obojí. Mám to za sebou, takže můžu dělat to, co mi jde nejlépe. Necítím žádné zoufalství, jen úlevu,“ dodal Ferguson. 

Nyní má Tony za sebou dvě operace, které mohly mít vliv na jeho výkony. Ferguson se i po posledním souboji s Pimblettem vyjádřil, že končit rozhodně nehodlá, ale rád by vzal pauzu a dal do pořádku své tělo. Dokáže se Tony po operacích vrátit vítězně?   

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *