Denní horoskop na 28. dubna 2024: Vodnáři se v neděli dočkají milých překvapení, Raci budou lenošit

Denní horoskop na 28. dubna 2024: Vodnáři se dnes dočkají milých překvapení
Zdroj: Pixabay

Denní horoskop nejen pro ženy na neděli 28. 4. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 04. 2024 01:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Čekejte příjemný den plný milých překvapení. Pokud nebudete rozdávat zbytečná moudra, proplujete tímto dnem hladce a dočkáte se uznání od někoho, koho máte rádi. Dopřejte si nějakou odměnu.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Hvězdy vás nabádají, abyste ve všem, co budete dělat, pamatovali rovněž na ostatní. Snažte se být druhým lidem prospěšní. Přáno je cestování a sportovním aktivitám, ideálně na čerstvém vzduchu.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Nedovolte, aby vám náladu pokazily nepříjemné záležitosti, ty raději odložte. Jestli máte nějaké starosti, svěřte se rodině či blízkému příteli, rozhodně na to nezůstávejte sami...

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Netlačte na pilu, nemusíte snad být za každou cenu vidět a slyšet. Dnes vsaďte spíše na přirozenost. Jděte si pochopitelně za svými sny, ale nepřehánějte to s urputností...

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Nemějte obavu pustit se do nových aktivit. Získávejte kontakty, přijímejte nabídky ke spolupráci a využijte všech příležitostí, které se vyskytnou. A nezapomeňte také zkontrolovat stav svých finančních rezerv.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Horoskop prozrazuje, že byste nejraději jen lenošili. Tak se tomu nebraňte, je přece neděle. Vaše rodina to určitě pochopí.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Ve vztazích jste na tom skvěle. Máte dobré zázemí a celá rodina vás má ráda. Využijte tento den k tomu, abyste jim lásku oplatili...

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pokuste se napravit vztahy s těmi lidmi, které máte rádi, ale už to nějaký čas vázne. Kritika se občas nevyhne nikomu, ale je třeba umět se s ní vyrovnat. Konec urážení, promluvte si o všem...

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nastal čas, abyste se konečně posunuli dopředu, nelze pořád jen přešlapovat na místě. Hledejte nová řešení a zajímavé možnosti, zkuste se podívat na vaše problémy z jiného úhlu.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop vás nabádá, abyste jen nezaháleli. Sami dobře víte, co všechno doma stálo, máte se tedy co ohánět. Když do práce zapojíte i své blízké, zvládnete to rychleji. Večer vyrazte za zábavou do společnosti.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Cítíte se báječně a na všechny strany rozdáváte úsměvy. Snažte se, aby vám to vydrželo co nejdéle. Počítejte však s tím, že zažijete jednu překvapivou situaci. Nebojte se, obavy nejsou na místě...

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Oslava s partnerem či partnerkou není špatný nápad, určitě se potěší. Kupte láhev vína, čerstvé suroviny a něco ukuchtěte.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články