FORTUNA:LIGA - preview 30. kola: Poslední den základní části

28.04., 09:07
Previews
Andrův stadion v Olomouci (© Sigma Olomouc)

Třicátým kolem vyvrcholí základní části české nejvyšší soutěže. Obhájce titulu a jistý vítěz úvodní fáze Sparta se představí v Olomouci. Pražská Slavia, která ztrácí na městského rivala čtyři body, bude hrát v Hradci Králové. O pojištění třetího místa bude usilovat Plzeň.

Bohemians Praha 1905 - FK Pardubice

neděle 15:00

V rámci posledního kola základní části české nejvyšší soutěže se v Ďolíčku střetne domácí Bohemians 1905 s Pardubicemi. Oba dva týmy dozajista zůstanou po 30 kolech do 11. místa, a tak je čeká v následujících měsících boj ve skupině o udržení.

Lepší výchozí postavení má ale domácí celek. Klokani mají náskok sedmi bodů na barážové příčky, který by chtěli před zahájením skupiny o udržení ještě navýšit. Trenér Veselý ale není s posledními výkony svých svěřenců spokojený. V jarní části sezóny, tedy od doby, kdy se Veselý stal asistentem trenéra Haška u české reprezentace, vyhrál pražský celek jediné soutěžní utkání, a to na konci března s trápícím se Jabloncem.

Od té doby prohráli dvě pražská derby se Spartou a Slavií a naposledy ztratili body na hřišti poslední Karviné. Na konci utkání však byli ještě rádi za remízu 1:1, od 39. minuty totiž dohrávali bez vyloučeného Petráka.

Nepříliš povedené jaro mají za sebou i svěřenci Radoslava Kováče. Po úspěšném startu, kdy dokázali přivést tři body ze hřiště Slovácka a Karviné, přišla nepříjemná série. Od poloviny února totiž vyhráli jediné utkání, a to na půdě olomoucké Sigmy, kdy jim výhru prakticky daroval brankář Macík.

Pardubicím tak patří po 29 kolech třináctá pozice a nachází se nebezpečně blízko těm barážovým, čtrnáctý Zlín ztrácí jen tři body.

V neděli bude trenérovi Kováčovi chybět jen záložník Emil Tischler, o poznání horší situace panuje v domácím týmu. Do utkání nenastoupí kromě vykartovaného Petráka také brankář Valeš či dlouhodobě zraněné duo Smrž, Novák. Kvůli dohodě o hostování bude Bohemians chybět také útočník Huf.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Soukup - Kovařík, Hybš, Köstl, Kadlec, Dostál - Hůlka, Beran - Hrubý - Prekop, Kozák

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Surzyn, Oritz, Halinský, Mareš - Hlavatý, Icha, Solil - Zlatohlávek, Daněk, Patrák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 4.01 - 4.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav

neděle 15:00

Poslední kolo základní části české nejvyšší soutěže je na programu v neděli 28. dubna. Tradičně všechny zápasy začnou ve stejný okamžik a stejně tak tomu bude i na Střelnici, kde se utká rozladěný Jablonec s Mladou Boleslaví.

Domácí fotbalisté si už přejí, aby letošní sezóna už skončila. V posledních šesti soutěžních zápasech nedokázali zvítězit a tabulkou se propadli až na dvanáctou příčku. Už před posledním kolem je tak jasné, že si tým ze severu Čech zahraje skupinu o udržení, na desáté Teplice totiž ztrácí nedostižných sedm bodů.

Svěřenci Radoslava Látala musí být navíc na pozoru, aby se vyhnuli problémům v podobě baráže. Jablonecký celek má nejhorší formu z celé soutěže a další propad tabulkou by mohl mít vážné následky.

V naprosto rozdílném rozpoložení přijedou na Střelnici hráči Mladé Boleslavi. Po odchodu trenéra Kuliče to nevypadalo s týmem okolo nestárnoucího kapitána Marka Matějovského nejlépe, angažování trenéra Holoubka ale bylo skvělým rozhodnutím. Mladá Boleslav na jaro prohrála jen dvě utkání a po pomalém rozjezdu se vyšvihla na průběžnou pátou příčku.

Hosté tak mají už zajištěnou účast ve skupině o titul a budou chtít v neděli získat další důležité tři body, které mohou být v konečném zúčtování rozhodující. Budou totiž bojovat o postup do pohárové Evropy zejména s Baníkem Ostrava, šanci na postup do nejvyšší skupiny pak má Slovácko, Liberec, Olomouc a Hradec Králové.

Domácím bude v neděli chybět trojice Drchal, Nebyla, Pleštil. Trenér Holoubek pak nebude moct využít zraněného Suchomela a vykartovaného Lamina Jawa. Nejistý je pak zdravotní stav kapitána Matějovského či bahrajnského útočníka Yusufa.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Hollý, Polidar, Tekijaši, Hurtado, Černák - Kratochvíl, Martinec, Hübschman - Chramosta, Chanturishvili

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Fulnek, Karafiát, Suchý, Kostka - Mareček, Sakala - John, Ladra, Kušej - Yusuf

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.46 - 2.68

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Sparta Praha

neděle 15:00

Šance Olomouce na účast v elitní nadstavbové skupině sice nejsou příliš velké, přesto se Sigma chce pokusit o její dosažení. Jde však o mimořádně těžký úkol, musí totiž porazit pražskou Spartu a k tomu doufat v další příznivé výsledky.

Hanáci se na jaře dlouho trápili, poslední dva výsledky jsou pro ně ovšem povzbudivé. Před dvěma týdny dokázali doma přehrát Jablonec, minulý víkend v Praze zaskočili jiného favorita v podobě Slavie. V Edenu dokonce po gólech Pokorného se Zifčákem vedli dvoubrankovým rozdílem, Bořil s Chytilem nicméně srovnali na konečných 2:2. I přes tyto povzbudivé výsledky je matematika neúprosná - aby se Sigma dostala na šesté místo, musí sama zvítězit a k tomu doufat v porážky Slovácka a Liberce.

Olomoučtí se nicméně soustředí hlavně na vlastní zápas. "Těšíme se na Spartu moc, protože vyprodaný stadion do posledního místa je u nás unikátní situace. Tohle jsou ty chvíle, pro které fotbal děláme, je to odměna. Věřím, že budeme favoritovi dobrým soupeřem. Uvědomujeme si kvalitu soupeře, která je jednoznačná. Sparta je typologicky a způsobem hry trochu jiný soupeř než Slavia. K tomu, abychom uspěli i tentokrát, budeme potřebovat podobné atributy jako minulý týden. Znovu je to o víře ve vlastní síly, ale také o sebeobětování se pro tým," nabádá kouč Jiří Saňák.

To Letenští už mají jistotu, že základní část zakončí na první místě. Přesto zajisté chtějí svůj náskok navýšit tak, aby jim Slavia nebyla v derby na dostřel. K tomu potřebuje zopakovat zejména ofenzivně výkony z posledních dvou týdnů, kdy nejprve uspěla v Ďolíčku a následně přestřílela Baník. Toto utkání nejprve vypadalo jako snadné, před pauzou otevřel skóre Birmančević a po ní zvyšoval dvěma zásahy Kuchta. Na Krejčího vlastenec pak brzy zareagoval Haraslín, ovšem góly Klímy a Kubaly v závěru zadělaly na pořádné drama.

Sigma to doma na Spartu umí, z předchozích sedmi střetů čtyři vyhrála a jen dva prohrála. Úvodní utkání tohoto ročníku na Letné ovšem patřilo sparťanům, kterým tříbodový zisk vystřelil dvěma brankami Haraslín.

Domácí se musí obejít bez potrestaného Spáčila a ze Sparty hostujícího Fortelného, otazník pak visí nad Benešem, Křišťálem, Macíkem, Novákem, Růskem i Slámou. Hostům nepomohou Preciadou vinou červené karty a Pavelka kvůli zranění.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Chvátal, Pokorný, Matys, Vraštil - Breite, Pospíšil - Vodháněl, Zorvan, Uriča - Juliš

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Krejčí - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Ryneš - Birmančevič, Haraslín - Kuchta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.17 - 4.64 - 1.50

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FC Zlín - MFK Karviná

neděle 15:00

Složení skupiny o záchranu už je jisté, přesto je v posledním kole základní části o co hrát. Střetnou se totiž dva celky, které jsou sestupem výrazně ohrožené. Poslední Karviná zamíří na hřiště čtrnáctého Zlína.

Ševci si přitom v utkání mohou zajistit i klíčovou třináctou pozici, která by jim garantoval trojici domácích zápasů v nadstavbě. Aby se jim toto přání splnilo, musí sami vyhrát a doufat v pardubickou porážku v Ďolíčku. Sami ovšem nejsou v nejlepší formě a na jaře naplno zvládli jen dva zápasy. Před týdnem vybojovali alespoň bod v Jablonci, který byl obzvláště cenný vzhledem k téměř hodinovému oslabení.

Ještě hůře je na tom po zimní přestávce Karviná, která zapsala dokonce jen jediné vítězství proti Českým Budějovicím. Aktuálně však drží sérii tří po sobě jdoucích remíz, ta poslední se zrodila proti Bohemians a dá se považovat za ztrátu. Více než poločas totiž Slezané hráli přesilovku, kterou využili zásluhou Budínského. Přesto utkání nedotáhli do vítězného konce, z penalty totiž srovnal Prekop.

Domácím bude vinou karetního trestu chybět Černín, zranění zase do hry nepustí Tkáče. Na straně hostí je potrestaný Svozil a zdravotní potíže trápí Doležala, Ivána a Krčíka.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Didiba, Bartošák - Bužek, Janetzký - Vukadinovič, Slončík, Fantiš - Schánělec

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Traoré, Bederka, Bergqvist - Raspopovič, Boháč, Moses, Fleišman - Čavoš - Akinyemi, Regáli

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.32 - 3.58

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Teplice

neděle 15:00

Sotva skončí základní část, může už být jasné složení nejlepší trojice české ligy pro tento rok. Třetí místo totiž aktuálně okupuje Plzeň, a pokud zvítězí proti Teplicím, zajistí si, že ji nikdo níže postavený již nepředežene.

Viktoriáni si totiž aktuálně hýčkají náskok patnácti bodů na čtvrtý Baník. A to přesto, že z posledních čtyř ligových utkání uspěli jen jednou proti Slavii, jinak podlehli Liberci, remizovali v Karviné a naposledy i v Uherském Hradišti. Tam se sice nedlouho před pauzou dostali zásluhou Metsoka do vedení, ve druhé půli ovšem zajistil Slovácku bod Daníček z pokutového kopu.

Ani Tepličtí se ovšem neprezentují zrovna nejlepší formou, vždyť z předchozích šesti zápasů vyhráli jediný. Naposledy pohrdli příležitostí udržet si naději na elitní šestku, když se doma rozešli smírně s českobudějovickým Dynamem. Hosty poslal do vedení vlastní gól Marečka, ani obrat Fily s Chaloupkem však na tři body nestačil. Po pauze totiž z penalty srovnal Suchan.

Přesto na severu Čech panuje pozitivní vnímání situace. "Vládne spokojenost, jedním z našich interních cílů bylo dohrát sezonu v klidu a bez starostí o záchranu. Plzeň je v této sezoně vynikající, byla skvělá také v Evropské konferenční lize. Pro nás je zápas s ní třešničkou na dortu, můžeme si ji užít před plným stadionem. Rádi bychom byli úspěšní třeba jako minulý rok, kdy jsme v Plzni remizovali 1:1," věří Ondřej Prášil, asistent kouč Frťaly.

Ve vzájemných zápasech z nedávné minulosti mají trochu překvapivě lepší bilanci skláři. Ti po dvou remízách z minulé sezony zvládli úvodní utkání v této sezoně, když jim jediným gólem zajistil vítězství penaltový exekutor Trubač.

Miroslav Koubek nemůže pro utkání počítat se zraněnými Durosinmim, Řezníkem, Sýkorou ani Valentou, na straně hostí se vedle vykartovaného Jukla nepředstaví ani zdravotně indisponovaná čtveřice Cykalo, Havelka, Hora a Hronek.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hranáč, Hejda, Dweh - Havel, Traoré, Červ, Cadu - Šulc, Metsoko - Chorý

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Knapík, Chaloupek, Mičevič - Švanda, Mareček, Kričfaluši, Labík - Trubač - Fila, Jásir

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.02 - 8.09

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slovan Liberec

neděle 15:00

Již tradičně je poslední kolo základní části Fortuna ligy vyčleněno soubojům týmů, které společně ligovou sezónu započaly. Na Městském stadionu ve Vítkovicích se tak představí Slovan Liberec, který si může zajistit postup do skupiny o titul.

V obou klubech se toho od letního začátku sezóny událo mnohé. Na lavičce domácích sice stále operuje Pavel Hapal a hosty nadále vede Luboš Kozel, ale v posledních týdnech se změnila vlastnická struktura Slovanu, jehož ambice by po letech ve středu tabulky měly mířit opět výše.

Začněme ovšem u Baníku, který se v rozpačité sezóně plné vzestupů a pádů propracoval až na 4. místo ligové tabulky. V táboře jeho fanoušků se však mísí nespokojenost s rozpačitostí. Ve vyrovnaném ligovém ročníku už jedenáctkrát prohrál a na čtvrtém místě působí spíše jako jednooký mezi slepými. Přesto má dobrou výchozí pozici do skupiny o titul a úspěch proti Liberci by byl důležitým krokem pro postup do vytoužených evropských pohárů.

Na ten totiž Baník čeká už dlouhých 14 let. Mnohdy to však působí, jakoby se mu do mezinárodních vod moc nechtělo. Nelze teď mluvit ani tak o ambicích klubu, fanoušků a vedení, jako spíše o předváděné hře. Na hřišti totiž ostravský klub vypadá jako Jekyll a Hyde. Před dvěma koly v domácím derby s Karvinou jen remizoval po bezduchém výkonu 2:2, přičemž střídal dominantní momenty s naprostými výpadky. Tuto herní nevyrovnanost pak Hapalova parta potvrdila minulý týden na Letné, odkud si odvezla na první pohled čestnou prohru 3:4, ale nebýt výpadků často chybující obrany, mohl být výsledek bodový.

Přesto se dá tvrdit, že by v Liberci s Ostravou sezónní výsledky rádi vyměnili. Ve vzájemném zápase v 1. kole byl sice úspěšnější mančaft ze severu Čech, nicméně jeho nevyrovnanost je ještě znatelnější než u Baníku. Za celou sezónu neměl delší šňůru než dvou vyhraných zápasů v řadě, celý jeho ročník prostupují nečekané a zbytečné ztráty.

Nejjasnějším důkazem jsou poslední dvě kola. Liberec po nečekané výhře v Plzni a domácí demolici Slovácka prohrál na půdě Českých Budějovic gólem v nastaveném čase, ve kterém o tři minuty dříve vyrovnal. Minulý týden pak nevyužil domácího prostředí a v divácky těžce neatraktivním utkání remizoval 0:0 s Hradcem Králové.

Hosté mohou do posledního kola základní části počítat s Kokem a Mikulou, se kterými klub nově prodloužil smlouvu. Naopak mimo lavičku se octne kouč Luboš Kozel, jenž v minulém kole dostal čtvrtou žlutou kartu znamenající disciplinární postih. Není jediným hříšníkem Slovanu. Čtvrtou žlutou kartu viděl v minulém kole také brankář Bačkovský a dokonce osmou žlutou obdržel Pourzitidis, který si tedy také odpočine. Absence Liberce pak zakončují zranění Frýdek, Penner a Plechatý.

Domácí Baník tolik absencí řešit nemusí. Pavel Hapal sice žádný flastr nemá, jenže nemůže počítat s disciplinárně potrestaným bekem Ndefem. Dlouhodobě je mimo Takács, a tak hlavní starosti budou mít ostravští fanoušci o brankářskou jedničku Letáčka, který kvůli zdravotním potížím vynechal minulý duel se Spartou.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Pojezný, Frydrych, Lischka - Rusnák, Boula, Rigo, Kpozo - Ewerton - Klíma, Tanko

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Mikula, Prebsl, Chaluš - Ghali, Doumbia, Žambůrek, Preisler - Višinský, Kulenovič, Tupta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 4.11 - 4.68

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Slavia Praha

neděle 15:00

V tomto období sezony se Slavia střetla s Hradcem Králové již v předchozích dvou sezonách, vzpomínky na něj však nemá nejlepší. Votroci ji tehdy totiž zasadili tvrdou ránu v boji o titul, což se jim může povést i nyní.

Sešívaní z předchozích čtyř ligový utkání proti Východočechům zvládli jen jediné, v úvodu probíhající sezony jim domácí vítězství zajistili van Buren s Chytilem. Před dvěma roky ovšem Slavia v mladoboleslavském azylu nezvládla úvodní duel nadstavby a před vzájemným střetem pustila Plzeň na první místo, hned na to nezvládla vstup do další sezony a v posledním kole její základní části opět proti Votrokům ztratila první pozici, tehdy remíza přepustila vedení Spartě.

Nyní se navíc Hradečtí pyšní lepší aktuální formou, když z posledních čtyř utkání vytěžili deset bodů. Po výhrách nad Karvinou, Teplicemi a Slováckem přišla bezgólová remíza v přímém souboji s tabulkovým konkurentem z Liberce. A to přesto, že černobílí mohli utkání na svou stranu několikrát zlomit.

"Po výměně trenéra, ke které došlo na jaře, uhrál Hradec spoustu dobrých výsledků. Z posledních 10 kol prohrál jen na Letné 1:2, zvítězil ve třech z posledních čtyř zápasů. Má formu, je v dobrém rozpoložení. Udělali určité personální změny, měnili rozestavení. Hrají nepříjemný fotbal, hodně pracovitý. V posledních dvou sezonách jsme s nimi poztráceli spoustu bodů. Musíme se dobře připravit a neopakovat chyby z předchozích zápasů," doufá ve zlepšenou formu trenér Jindřich Trpišovský.

Slavie totiž přepustila první místo hned poté, co se na něj dostala. Porážka v Plzni ještě nemusela znamenat zásadní problém, týden stará domácí remíza s Olomoucí už ovšem posunula červenobílé do situace, kdy už nemají mistrovský titul ve svých rukou. I přes počáteční tlak nedokázali Sigmě do půle vstřelit gól, naopak po pauze se prosadili Pokorný se Zifčákem. Domácí pak dokázali zásluhou Bořila s Chytilem už jen srovnat.

Stanislav Hejkal přesto varuje před schopnostmi soupeře. "Slavia je samozřejmě pod obrovským tlakem, ale má zkušenosti s Ligou mistrů i dalšími evropskými poháry. Na lavičce bude mít druhý tým, který by také mohl hrát o ligový titul. Každý post má minimálně zdvojený, takže její hráči nikdy nemají o motivaci nouzi. K soupeři musíme přistoupit s maximální pokorou. Je to stále pražská Slavia, která má obrovskou kvalitu," říká asistent trenéra Horejše.

Votrokům bude v utkání chybět vykartovaný Vašulín spolu se zraněnými Čihákem, Heidenreichem, Kaštánkem a Leiblem, hosté by mohli přijet prakticky v kompletním složení.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Klíma, Kodeš, Spáčil - Harazim, Kučera, Dancák, Krejčí - Čmelík, Pilař - Šašinka

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Staněk - Vlček, Ogbu, Holeš - Douděra, Ševčík, Oscar, Bořil - Provod, Jurečka - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.57 - 4.82 - 1.42

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FC Slovácko

neděle 15:00

Jeden jediný bod dělil České Budějovice od poslední příčky, kterou po devětadvaceti kolech okupovala Karviná. A v závěrečném mači základní části FORTUNA:LIGA proti Slovácku se rozhodně pokusí vzdálit co nejvíce od této nechtěné pozice. Hosté každopádně mají obrovský zájem uspět. Pokud totiž zvítězí, jistojistě si zahrají nadstavbu proti těm nejlepším soupeřům.

Zrovna jihočeský výběr je pro moravský klub oblíbeným v rámci nedávných sezón, vždyť Slovácko s ním padlo v sedmi minulých případech pouze jednou. Na druhou stranu České Budějovice prohrály pouze jednou v předešlých deseti domácích ligových duelech se svým nynějším protivníkem. Suma sumárum, řečí vzájemné bilance je situace poněkud zamotaná. Tabulkové postavení ovšem staví do role favorita spíše hosty. Že by každopádně oplývali nějakou senzační formou, to tedy určitě ne.

Naposledy si nicméně přece spravili náladu. A po třech porážkách za sebou uhráli doma remízu s Plzní, účastníkem čtvrtfinále Konferenční ligy. "Chceme se v posledním kole základní části odrazit od zápasu s Plzní, který se nám herně povedl, a v Budějovicích vyhrát,” potvrzoval jasné cíle Jan Palinek, asistent trenéra Martina Svědíka ve Slovácku. "Hrát v první šestce by pro nás byla další výzva k tomu, abychom skončili co nejvýše. Naše výkonnost stoupá a rádi bychom to potvrdili,” dodával.

Domácí jsou z aktuálního výsledkového hlediska v lepším rozpoložení než jejich protivník. Třikrát po sobě neprohráli, z možných devíti bodů získali na své konto slušných pět. Pravidelné sbírání pozitivních rezultátů je přitom pro souboje o záchranu velmi klíčovým faktorem. "V Teplicích jsme naposledy předvedli náš nejlepší venkovní výkon v sezoně,” měl radost českobudějovický stratég Jiří Lerch. "Myslím si, že i ta remíza pro nás v konečném účtování může být velice důležitá. Teď na to musíme navázat v posledním klání.”

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Poulolo, Králik, Madleňák - Suchan, Čermák, Hellebrand - Skalák, Alli - Ondrášek

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Blahút, Hofmann, Břečka, Holzer - Havlík, Daníček - Petržela, Kohút, Juroška - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.11 - 3.51 - 2.28

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
29
23
4
2
66 : 25
73
2
Slavia Praha
29
21
6
2
60 : 22
69
3
Viktoria Plzeň
29
18
5
6
64 : 33
59
4
Baník Ostrava
29
13
5
11
46 : 37
44
5
FK Mladá Boleslav
29
12
7
10
49 : 45
43
6
1. FC Slovácko
29
11
7
11
37 : 38
40
7
Slovan Liberec
29
10
9
10
44 : 44
39
8
Sigma Olomouc
29
10
7
12
39 : 41
37
9
FC Hradec Králové
29
9
10
10
31 : 36
37
10
FK Teplice
29
9
9
11
31 : 37
36
11
Bohemians Praha 1905
29
7
11
11
27 : 39
32
12
FK Jablonec
29
6
11
12
34 : 44
29
13
FK Pardubice
29
7
7
15
28 : 40
28
14
FC Zlín
29
5
10
14
36 : 60
25
15
Dynamo České Budějovice
29
6
5
18
32 : 60
23
16
MFK Karviná
29
5
7
17
29 : 52
22

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (197)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Je otázkou zda je lepší postoupit do top6 a mít ztrátu na 5. místo třeba 4 body, kdyz to reálně muzes dohnat asi ve 2 zápasech, nebo si to uhrát v prostřední skupině. Systém nadstavby je úplně na hovno.

Hradec, který má z toho prostředka asi nejlepší formu se muže v klidu dostat do Evropy jenom díky tomu, ze poslední dobu hraje celkem slušně, přitom celou sezónu hrál tužku.

Do Evropy by mel postoupit letos nejsilnější - Banik a Boleslav

jebat nadstavbu!

Reagovat
ACSeRw!n

a co navrhujes ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Zrušit nadstavbu

Reagovat
Sosi

Zrusit ligu a nechat jen nadstavbu

Reagovat
ACSeRw!n

genialni plan

Reagovat
HorajzmAmmann

A co navrhuješ ty? Případně se ti tento formát zamlouvá a přijde ti fer?

Reagovat
Papra

Me treba ano. Uplne v pohode.

Reagovat
HorajzmAmmann

V pořádku každému se libi něco jiného

Reagovat
ACSeRw!n

neni to idealni, ale porad je to lepsi, nez hrat playoff, pripadne rozdelovat soutez na dve poloviny nebo snizovat pocet tymu a hrat kazdy s kazdym 4x.. z tehle moznosti je nadstavba nejmensi zlo

Reagovat
HorajzmAmmann

A proto mi osobně přijde formát na 30 kol naprosto ideální. Nebo kdyby tam aspoň nebyl ten zapas o Evropu a proste ty týmy 7-10 budou mít po základní části konec sezóny nebo si budou hrát vzájemně přátelaky to mi je asi jedno… ale ten zapas je naprostá picovina a je mi jedno jestli tam je Banik nebo Boleslav

Reagovat
ACSeRw!n

tak samozrejme souhlas, ze "klasika" je nejlepsi volba, ale to bohuzel neprichazi v uvahu

Reagovat
Cotton

Ale jinak mi nadstavba přijde dobrá, jen to 7-10 to kazí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

Bojkot!

Ale počkat letos máme šanci na poháry takže naopak mobilizace hecovacky výzvy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Měli tam vložit ještě jedno kolo, že ještě šestej bude hrát o to kdo vyhraje a bude hrát s pátým ....a asi vyřešeno, když potřebuješ, aby každý měl o co hrát v té nadstavbě.

Reagovat
Cotton

Podle mě je v téhle situaci lepší být 6. Stačí stáhnout 4 body, což není nereálný. Navíc máš doma Spartu a Slavii, takže je to super i pro fanoušky. Naopak 7. musí přes dva dvojzápasy a baráž by hrál venku.

Reagovat
FCSL

Právě že stáhnout 4b v tý skupině o titul je dost těžký

Reagovat
Pablos

Jenže on to je resp. 1 bod ...protože i z té prostřední skupiny bys musel počítat, že ho musíš porazit toho z 5. místa... tudíž i tady s tím musíš počítat jako jasnou věc, když to chceš porovnávat.

Reagovat
Cotton

Tak jsem to taky bral. Pátého musíš porazit tak jako tak. Co se toho zbytku týče, tak je podle mě lehčí uhrát o bod nebo dva víc než pátý, oproti tomu vyhrát dva dvojzápasy. Plus, jak jsem říkal, ta "odměna", že hraješ doma s Skama.

Reagovat
Pablos

Letos je to právě na ty body zajímavý. Chápu když je tam rozestup 10b tak je to o hovně no.

Reagovat
Kepy_FCB

Sparťanů prý bude v Olomouci 4500

Reagovat
ACSeRw!n

bude to 5500+

Reagovat
ACSeRw!n

kdybych dneska nemakal, tak sem jeden z nich

Reagovat
Pablos

jak se chtěl pochlubit, že dělá pro Jankta

Reagovat
ACSeRw!n

no trosku me to sere no, ze to takhle vyslo, protoze na domaci zapasy se dostat neda a dlouho nepujde

Reagovat
Kepy_FCB

Jak nedá nepůjde?

Reagovat
dantetomas

z Olomouce do Prahy daleko

Reagovat
ACSeRw!n

neoteviraji se prodeje listku

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Harley111

Olomouc-Sparta hcs 2

Ostrava-Liberec 02

Zlín-Karviná 0

Č.B.-Slovácko 1

Bohemians-Pardubice 2

vsazeno za stovečku krásných 24000

Reagovat
Grupma

To si brzo našetříš na nějakého motorkáře.

Reagovat
ACSeRw!n

- 100

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Pablos

OT: co říkáte na KCD2 ? Pro mě první zásadní důvod proč se tedy posunout z PS4 na PS5

Reagovat
MikeHavenaar

Z toho traileru to vypada super! Ale buh vi jaka bude optimalizace na konzole Kazdopadne jsem zvedavej. Snad byla jednicka jen ochutnavka a druhy dil bude parada

Reagovat
Pablos

Tak zase beru, že už jsou o ten krok výš na profi úroveň... když to přeženu tak jednička byla vlastně takovej hodně ambiciózní koníček

Reagovat
fabec1222

Jednička je dost zbytečně uctívaná. Nebejt dvojky, tak už si jí znova ani nezahraju. I tak mě ale bude neskonale srát její šílenej bojovej systém a dějová prázdnota.

Reagovat
Pablos

Ono to šlo úplně mimo mě ta hra... pak najednou koukám někdy před lety, že to je ve storéčku za dvě kila asi, tak jsem si říkal... oká taková hra mě asi bavit nebude, ale za ty prachy proč né. A stala se pro mě (bez jakýkoliv vnějších vjemů... fakt jsem se o tu hru vůbec nezajímal a netušil o ní nic, ani že je česká a dokonce od Vávry) nejlepší hrou co jsem kdy hrál, úplně mě pohltila a získala za to skvělé vtáhnutí do toho světa za mě. Souboje mě neskutečně bavily... byla to výzva, nervy a nadávání a absolutní nepochopení co teda kurva jak ...ale pak jsem si fakt dal půl dne, kde jsem jen na dvorku piloval a piloval... a pak jsem si to strašně užíval a těšil se na každej souboj.

Reagovat
fabec1222

JÁ to taky kupoval v nějakcí akci, komplet s DLC, pak jsem ještě čekal, až to výjde v českém dabingu. Docela dlouho mi to leželo na Steamu.

Jo, tak každýmu sedne něco jinýho. Já jsem spíš typ Gothic, Zaklínač.

Jako ty tuzemské reálie tam jsou dokonalé. Stejně tak vývoj postavy je hodně fajn, i to, že v podstatě každá vlastnost postavy je ve hře důležitá, a má své opodstatnění. Ale já už jsem poslední roky dospěl do toho, že prim je pro mě prostě příběh.

Reagovat
Pablos

No každý má nějaké ty preference no... pro mě je třeba příběh v tom KCD jako jen okrajová věc... prakticky jsem ho dělal jen, abych se teda trošku posunul v něm, ale jinak mě zajímalo všechno okolo primárně.

Reagovat
mayday

Já to samý, nejdřív jsem koupil v bazaru CD, pustil jsem to, hrál to asi hodinu, vypnul a prodal. Říkal jsem si co je to za píčovinu.

Pak jsem to po roce dvou viděl v gold edici na store za pár šušňů, koupil a několik měsíců jsem hrál jen to, jezdit po Posázaví, učit se číst, vykupovat truhly, jezdit po hradech, hospodách, paráda

Jen ten soubojovej systém mě nepohltil úplně na 100 %, ale ve finále slušný.

Reagovat
Pablos

Mě nejvíc jebaly ty zámky Asi až v polovině hry jsem si všiml, že na to je i jiný nastavení A pak už dobrý i to. Vlastně nejvíc co mě štvalo, bylo některý to křoví, dostat se z něj to bylo fakt něco občas A na luk jsem si tedy zvykal taky pořádně dlouho.

Reagovat
FKVZLFC

Na luk existuje jednoduchý cheat do console~ nebo user.cfg souboru, při míření lukem se pak ukazuje tečka jako zaměřovač... Ještě, že tak, já byl bez toho úplně marnej

Reagovat
Pablos

Aha to ani nevim. Ja si to prostě za ty hodiny a hodiny hrání prostě vžil nakonec, že dobrý.

Reagovat
Mass

Přiznám se že tečku sem si taky musel cheatnout, jinak bych luk zahodil.

Reagovat
mayday

Zámky v pohodě, luk taky, určitě jsem byl teda lepší s lukem než s mečem

Ale jinak fakt paráda, hlavně celkově ta krajina Posázaví.

Trailer na dvojku vypadá fakt parádně, tak uvidíme.

Reagovat
Pablos

Těším se

Reagovat
Mass

Já taky, jednička byla výborná, nevim co by tam mohli udělat ještě líp. Mě bavil i ten soubojovej systém, jen to teda trvá naučit se hodiny reálnýho času, aby pak člověk v tunaji nebyl za otloukánka. Proti banditům stejně stačí mačkat dva čudly.

Reagovat
Pablos

No když jsou tři čtyři, už s tím brněním ...tak to taková sranda na dva čudly teda nebyla, ale to mě právě bavilo... že člověk musel trošku víc taktizovat a klidně i utéct, když šlo do tuhého To přepínání, že chci útočit na někoho jiného, než on mi útočí... tam prakticky nebylo no a člověk se pak musel naučit s tím tak něják umět i pracovat, což bylo ze začátku taky dost náročný no. Ale na konci už fakt né, když si člověk zvykl na vše a i ta postava byla vyskillovaná.

Reagovat
Mass

Proto to asi přišlo některým lidem moc těžký, asi si mysleli, že s kovářským učněm hned od začátku budeš porážet armády.

Reagovat
Pablos

Jj s tím souhlas... mně tohle pojetí naopak vyhovovalo.

Reagovat
mayday

Otázka ještě je, jestli se dodrží vydání koncem 2024... Mám dojem, že jednička byla taky několikrát odsouvaná.

Reagovat
Pablos

Ta se odsunula snad o 4 roky. No teď už jim asi i věřím, však mají snad o 1000% větší tým... a nedělají to úplně od nuly, už mají něják zaběhnuto jak v tom dělat a takovou berličku v těch zkušeností z jedničky. Nicméně ps5 chci koupit až v listopadu někdy, teď půjde hodně peněz do cestování zase přes to jaro/léto... částečně podzim.

Reagovat
Pablos

jsem to nedopsal ...takže mi to vyhovuje, když to bude konec roku někdy... klidně i začátek 2025 by nevadilo Teď asi opráším tu jedničku, díky tomu vydání i jak se tu o tom bavíme a člověk nad tím přemýšlí, si jí asi do té doby určitě dám repete no.

Reagovat
mayday

To stejný, už jsem to dal stahovat

Reagovat
Pablos

Reagovat
FKVZLFC

Reagovat
FCSL

No doufám, že když už nám Slovácko dalo minulý kolo šanci na 7. místo, tak že to dneska Baníku pustíme a zkusíme to přes střed. Jestli uhrajem bod a díky němu půjdem do 6, tak to bude konec sezony. Ono je sice stejně dost pravděpodobný, že nás pak sundaj hned Teplice, ale furt je to taktičtější než se zbytečně cpát na 6. místo

Reagovat
Fakt

A nebo třeba zkusit vyhrát a být 2 body od pohárů. Pokud máte takový srabácký myšlení a bojíte se vzájemného souboje s Bolkou a Baníkem tak v Evropě nemáte co dělat.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Svářeč

vždycky mě tyhle řeči pobaví. Tyhle teorie jestli je lepší být šestý nebo sedmý. Tým co tohle řeší si zaslouží vyletět v prvním předkole s nějakým Zimbru Kiši

Reagovat
Svářeč

*něv

Se tady výsmivam ostatním a neumím ani odeslat příspěvek

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Cotton

Reagovat
FCSL

My si právě věříme že vyhrajem střední skupinu a pak vyklepnem venku Bolku

Reagovat
fabec1222

Tak na kterém stadionu bez VARU to bude největší komedie?

Reagovat
ACSeRw!n

ve Zline, to je jistotka

Reagovat
Coutinho10

návrat Vlčka do základu, i Schranz hraje ....Zima a Jurečka lavička, tak uvidíme

Sestava: Staněk – Vlček, Holeš, Ogbu, Zmrzlý – Ševčík, Oscar – Douděra, Provod, Schranz – Chytil

Lavička: Mandous – Zima, Wallem, Masopust, Tijani, Zafeiris, Tecl, van Buren, Jurečka, Tomič, Jurásek

Reagovat
Pablos

bez Bořila

Reagovat
Coutinho10

*Ze zdravotních důvodů chybí Jan Bořil a Sheriff Sinyan.

Reagovat
KingMaster13

Jestli je Bořa pryč na delší dobu tak to bylo výborně načasované prodloužení smlouvy

Reagovat
Coutinho10

podle mě to nebude nic dlouhodobýho, ale pokud nám dnešní zápas vyjde, tak si dovedu představit, že ho tam vracet jen tak nebude

Reagovat
KingMaster13

U něj fakt už jen trnu, protože u něj si troufám říci že každé nadcházející trochu větší zranění bude konec kariéry.

Reagovat
Coutinho10

j, uvidíme, co pak k tomu Trpiš řekne, pokud se ho někdo na to zeptá po zápase v rozhovoru nebo tý tiskovce pozápasový

Reagovat
Pablos

tvl Šerif... už jsem až zapomněl, že tam vlastně je tenhle hráč

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Náhrada za Hovorku

Reagovat
KingMaster13

Sestava docela logická (takže rupnem ) ale ta lavička je slabá Tam po sezoně je potřeba to prokysličit.

Reagovat
Nuno čomes

Co bys chtěl vidět? Posila za 100 mega by měla hrát všechno ne?

Reagovat
Coutinho10

chtěl bych vidět větší proměňování šancí, naštěstí 2 kousky tam padly v závěru poločasu

posila za 100 mega by hrát všechno měla, ale rozhoduje forma a kvalita

Reagovat
Nuno čomes

Tak jestli nekupuju za 100 mega osvědčenou kvalitu, tak už vážně nevím...

Reagovat
Coutinho10

nikdo není dokonalej, hráči nejsou roboti

Reagovat
Nuno čomes

Ok. Ale pořád to byl v pořádku příchod?

Reagovat
Coutinho10

Tak to není na mě...ale pokud se ptáš, tak já bych ho za 100 mega zpět nekupoval, zvlášť, kdyż jsme na něm docela slušný peníze získali a tehdy, když odešel, tak jsem určitě nebyl zklamanej a byl rád, že se povedl prodat:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/obrance-zima-prestoupi-ze-slavie-do-fc-turin-511160/?forum=1#post12687164

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

co je Vitikovi ?

Reagovat
thewall

Kde je Rigo? Není v základu, není na lávce a ani mezi marody ...

Reagovat
ACSeRw!n

ze by prestup ?

Reagovat
5PUR5

Na twitteru Baníku píšou, že je lehce zraněný.

Reagovat
ratusek

Sestava luxusní

Reagovat
Nuno čomes

Ten Blažek proč? Co udělal Pojezný?

Reagovat
Mönchengladbach

Dnes hapalball vs kozelball, jasná volba pro každého fajnšmekra.

Reagovat
Greny

pro fajnšmekry jedine Zlin - Karvina

Reagovat
fabec1222

Tam je var, to je nuda

Reagovat
naheCZ

Chytil

Reagovat
Coutinho10

už to zase začíná....nedáváme góly

Reagovat
John Obi Mikel

Už jsem ho tam viděl

Reagovat
Coutinho10

Holeš, co to je za střelu ?

Reagovat
Greny

zatim golové hody, nestiham sledovat kde se driv meni skore

Reagovat
Pablos

Vsadil jsem na počty gólů v kazdym zapase… takže nemáte zač, budou půsty

Reagovat
Greny

uz se to trosku rozjizdi

Reagovat
Pablos

Mi to nakonec zadrbe Plzeň s nejmenším kurzem

Reagovat
Pablos

Pecka, puntík… deset

Reagovat
DieFohlenBMG

Julda se proti nim asi zrovna nepřetrhne a Ziffčák se vystřílel minule

Reagovat
Lemond Laws

Pospíšil brání Krejčiho

Reagovat
5PUR5

Kuchta se chtěl vykartovat, ale Pechanec odmítl spolupracovat.

Reagovat
John Obi Mikel

Provod

Reagovat
John Obi Mikel

Zmrzlej

Reagovat
DieFohlenBMG

Jooo Zmrzlyyy oleeeee

Reagovat
naheCZ

Dva góly hned po sobě

Reagovat
KingMaster13

Jo jako když se dá 1. gol tak to tam pak napadá. Ale zase nebýt Provoda a jeho střely z dálky tak to je trápení až do konce

Reagovat
ACSeRw!n

LK37 kral ceskych travniku a opet kapitan mistru po sezone zaslouzenej odchod

Reagovat
5PUR5

Chlumecký dobrá zmrdovina, zajímalo by mě, jestli by do toho takhle šel, kdyby věděl, že je tam VAR.

Reagovat
FC-RUBRIKA

Petra Kania, a determined and forward-thinking businesswoman, took the helm as the chairwoman of Slovan Liberec, a Czech football club with a rich history but recent struggles. As she settled into her new role, Petra couldn't help but feel that traditional football rules were outdated and in need of a modern overhaul. Her bold vision was to revolutionize the way matches were decided.

With her background in analytics and a passion for innovation, Petra became fascinated with the concept of Expected Goals (xG), a statistical metric that measures the quality of goal-scoring opportunities in a match. She believed that this metric could provide a fairer and more accurate representation of a team's performance than the traditional method of counting actual goals.

Petra wasted no time in pitching her idea to the club's board of directors. Despite initial skepticism, Petra's persuasive arguments and comprehensive research convinced them to give her idea a chance. Excited by the prospect of shaking up the football world, they agreed to implement Petra's proposed changes on a trial basis.

The announcement sent shockwaves through the football community. Traditionalists scoffed at the idea, dismissing it as nothing more than a gimmick. However, Petra remained undeterred, confident in her belief that xG could revolutionize the game.

As the first match approached under the new rules, anticipation was high. Fans, pundits, and players alike eagerly awaited the outcome. The match kicked off, and from the outset, it was clear that both teams were taking Petra's vision seriously. The players seemed more focused than ever, meticulously crafting their attacks to maximize their xG.

The match unfolded with intensity, each team creating numerous scoring opportunities. Shots flew, goalkeepers made stunning saves, and the woodwork was rattled more than once. As the final whistle blew, the scoreboard remained unchanged. Traditionally, it would have been a draw, but under Petra's new rules, the match was far from over.

Reagovat
Grupma

Jak dlouho jsi to překládal?

Reagovat
Mistřizbystří

To připomíná článek. Ban, tohle tu nechceme.

Reagovat
Grupma

Tak ještě Haraslín a Viktor

Reagovat
Greny

ty tymy v te prostredni skupine se dneska zatim nijak extrtemne nepredrely koukam, jen Liberec zatim boduje, ale to se beztak taky zmeni

Reagovat
KingMaster13

Kania by měl urychleně zavolat co dělají, že takto budou 6. To vypadá jak kdyby si Kozel postavil hlavu a dělal to schválně

Reagovat
kilobyte

Reagovat
PhilipS

Nepochopím, že sportovní profi trenér může být takhle tlustej jako Trpis. U nás bohužel taková norma. Ostuda

Reagovat
Pablos

Tak přepno na Saňáka

Reagovat
Pablos

*přepni

Reagovat
Kaspar

No takovy Sanak. Mi pripomina tyrexe, takovy pred sebou porad mava tema svyma malyma rucickama

Reagovat
Greny

tak ja si myslim ze Sanak je rad ze zije, po tech problemem se zdravim co mel, myslim ze nema ani lopatku a klicni kost

Reagovat
Mass

V 16 letech kvůli nádoru na rameni mu museli vyndat i část kosti, doktoři mu dávali rok života.

Reagovat
ACSeRw!n

ty lidi tady sou uplne mimo

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Pablos

netušil jsem

Reagovat
Grupma

Přepni na Olomouc. Tam máš Saňáka

Reagovat
PhilipS

To si nechám ujít. Díky

Reagovat
Mass

Nepochopím, že sportovní ef komentátor může být takhle hloupej jako PhilipS. U nás bohužel taková norma. Ostuda

Reagovat
PhilipS

Za co?

Reagovat
Mass

Psát veřejně, že někdo s nadváhou je ostuda. Podobný chování jako rasismus, je to pro debily.

Reagovat
PhilipS

Píšu, že sportovní trenér s nadváhou je ostuda. Ty seš tlustej, že Tě to tak triggerovalo? Motat do toho rasismus je slušný zmatení. Myslím, že Trpiš by tu kritiku ustál

Reagovat
Mass

Ty máš fakt myšlení malýho dítěte. Na to vůbec nemusim bejt tlustej, aby se mi to co tady píšeš, nelíbilo. Nebo snad musim bejt důchodce, když se mi nelíbí, že třeba mládeži nepustí v tramvaji babku sednout? Zmatený to přirovnání není, je to apriorní odsuzování někoho na základě vzhledu. Trpiš by tu kritiku určitě ustál, on si občas dělá i na tiskovkách vtípky, že se nevejde do dresu a pod. Otázka jestli si z mojí kritiky něco vezmeš ty.

Reagovat
St. Pauli

Souhlas.

Reagovat
St. Pauli

No ja bych podobne jako Mass fatfobii s tim rasismem taky srovnaval. Samozrejme, jsou lidi, kteri jsou tlusti, protoze se tak vyzrali a je jim to v jejich omezenosti jedno, ale ver tomu, ze jsou i lidi, majici nadvahu nebo obezitu jen kvuli zdravotnim problemum, at uz psychickym nebo fyzickym, a minimalne ti by se meli rozhodne

vice respektovat, mene ostrakizovat.

Reagovat
St. Pauli

A nez to budes rozporovat, netvrdim, ze je Trpis nemocny, ale jako trener mas fakt stresfaktor hodne nekde, coz take vse ovlivnuje (a lze to pocitat mezi psychicke zasmodrchance), a pod takovym tlakem pak nemusis nutne mit bikentejstyxxlmeny s litrovkou koly k veceri.

Reagovat
Grupma

Vrba už netrénuje, no.

Reagovat
Mass

Ostudná je spíš tvoje demence.

Reagovat
meno

Kámo, má úplně normální postavu. Tlustej byl třeba Čuhel

Reagovat
Pablos

*normální po čtyřicítce

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
lampas

Naprosto zbytečný vyrovnání Tímhle jsme si dost možná zničili sezónu, snad Baník, nebo Slovácko ještě zaberou.

Reagovat
KingMaster13

Naštěstí pro vás bylo Slovácko hloupější

Reagovat
doocetung

Snad to Libe otočí a Pája se svojím slovenským miláčkem se můžou vzít za ruce a jít už definitivně do píče

Reagovat
ACSeRw!n

celkem zklamani, ze se zatim nikdo schvalne nevykartoval na pristi zapas snad to jeste dopadne

Reagovat
kilobyte

Není do nadstavby nějaký odpočet karet?

Reagovat
ACSeRw!n

vse prej zustava prave

Reagovat
naheCZ

Staněk

Reagovat
DieFohlenBMG

Staněk to je prostě kvalita

Reagovat
Coutinho10

zajímalo by mě, proč jsme poslední minuty začali úplně přestat hrát

Reagovat
naheCZ

Přece si to nebudeme dělat moc jednoduchý

Reagovat
Coutinho10

to asi bude ono no

Reagovat
naheCZ

Dosáhli jsme toho, teď to budou dobrý nervy

Reagovat
Coutinho10

naštěstí už neměli čas

Reagovat
Noke

"začali přestat hrát" je zajímavý slovní spojení

Reagovat
Mass

Spíš je to nesmysl

Reagovat
Bex5

Neni, je to jeden ze zakladnich prikladu oxymoronu "se zacinajicim koncem"

Reagovat
Mass

Sem spíš příznivcem tautologie. To jsou výroky, které jsou sice úplně pravdivé, ale nenesou žádnou informační hodnotu. Třeba takoví Josef Němec nebo Kobylík jich vždycky mají plnej pytel.

Reagovat
Bex5

Ono to vlastne je skoro nutny, kdyz nemas o cem mluvit, kdyz nad tim tak premyslim

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Bex5

Takze je to picovina

Reagovat
meno

Staněk má moc velký bonusy za čistý konta

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kepy_FCB

Karvinko vydrž

Reagovat
ACSeRw!n

LK37 2+1, na stopera ok vykon

Reagovat
KnoxXx

pre najlepsieho stopera ligy taky standard

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Coutinho10

zase musejí bejt nervy

chci změnu trenéra

Reagovat
Mass

Nemyslim, že by jim zrovna Trpiš radil, aby posledních 5 minut přestali hrát.

Reagovat
Coutinho10

tak on to byl obrázek asi 20-30 minut a bylo jenom štěstí, že gól na 1:2 jsme dostali tak pozdě, jinak by měli ještě dost času minimálně srovnat

Reagovat
Mass

No celkově Slavia ve druhym poločase o něco horší, asi mysleli na Csaplára.

Reagovat
Coutinho10

j, ale ûplně zbytečně....proč nejdeme přidat 3. gól a vyhrát vklidu jako na druhým břehu

Reagovat
Grupma

Zapomněl jsi tak rychle na náš zápas s Baníkem? Bylo to jen před týdnem.

Reagovat
Coutinho10

no, ale vy jste aspoň do toho 3-brankovýho vedení šli....my ne

Reagovat
Grupma

Pravda

Reagovat
AnthonyR

Kdyby místo Trpiše příšel někdo zajímavej ze zahraničí, tak bych byl pro změnu. Takhle ale by dorazil maximálně Svědík. To by nebyl posun.

Reagovat
John Obi Mikel

Přežili jsme Csaplárovu past

Reagovat
KingMaster13

Nesmrtelní

Reagovat
Ángel di María 22

Jaky je ted teda los te top 6?

Reagovat
ACSeRw!n

nase zapasy:

ne 5. května 18:00: Slovácko - Sparta

so 11. května 17:30: Sparta - Slavia

út 14. května 19:30: Sparta - Banik

so 18. května 17:00: Ml. Boleslav - Sparta

ne 26. května 16:00: Sparta - Plzeň

Reagovat
Mistřizbystří

Tak to vidím, že vám zase trochu narušíme oslavu titulu.

Reagovat
ACSeRw!n

v poslednim zapase uz o nic nepujde

Reagovat
ACSeRw!n

jo aha ja to nepochopil

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Greny

Spáčil ale brutalni cisla v lize 10 zapasu / 3 goly , stoper rok a pul zpet hral krajsky prebor

Reagovat
Mass

Koukám přišel z Prostějova, v přeboru jen hostoval jako 18 letej hráč. Takže to až takovej zázrak hradeckýho skautingu není.

Reagovat
pingla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele