Muž si doma všiml, jak něco spadlo ze stropu. Po bližším průzkumu mu naskočila husí kůže

Fotografie: Michael Neel / Creative Commons / Attribution 2.0

Když se přestěhoval do svého nového domova, zaslechl něco, co jej znepokojilo. Ve chvíli, kdy našel zdroj podivného zvuku, nemohl uvěřit vlastním očím.

Když Rian Nysschens pracoval na svém počítači, zaslechl nečekaný zvuk. Podle jeho popisu to připomínalo nejprve plácnutí, které bylo později doplněno o podezřelé skřípání. Nezvyklý zvuk se rozhodl jít prozkoumat, nemohl ale uvěřit tomu, co našel. Na zemi jeho obývacího pokoje se nacházelo stvoření, které z dálky připomínalo lidské batole.

Netušil, že je u jeho stropu hnízdo

Pád, který nebohý tvor absolvoval, byl naštěstí ztlumen gaučem. V krovech jeho domu, v těsné blízkosti střechy, měla své hnízdo skupina drobných primátů. Jeden z nich se do něj ale nevešel a vypadl. Podle webu TheDodo naštěstí padl do měkkého. Rian mezitím slyšel, jak se ustaraná matka mláděte zběsile pohybuje nad jeho hlavou.

Po kontrole, kdy se ujistil, že padlé mládě je v pořádku, Nysschens přemýšlel o tom, jak by mohl nejlépe pomoci. Mládě nebylo ani v nejmenším vystrašené, muž ale nevěděl, jak jej bezpečně vrátit jeho matce, aby nedošlo k nedorozumění a ona na něj nezaútočila. Nakonec ale řešení vymyslel, podělil se o něj i na svém účtu na sociální síti Facebook.

Bez váhání se vrhl do hořícího domu. Teprve 16letý chlapec zachránil životy 2 pejskům

Bál se, že by matka mohla mládě odmítnout

Muž si byl vědom, že ho matka mláděte pozoruje z výšky, a snažil se proto ukázat, že má zájem na nejlepším řešení pro její rodinu. Umístil mládě na kuchyňskou desku, aby ho matka mohla vidět, a počkal, co se bude dít dál. Matka své mládě po chvíli spatřila a vydala se pro něj. Situace byla vyřešena a Rian si odnesl nezapomenutelnou zkušenost.

Jednalo se nejen o snahu být dobrým člověkem, ale také ohleduplným spolubydlícím, vzhledem k tomu, že primáti byli původními obyvateli tohoto místa. Muž si totiž moc dobře uvědomuje, že ve skutečnosti je to on, kdo vstoupil do prostoru těchto živočichů a narušil jej. Nejedná se o jediný neobvyklý případ s primátem. O osudu šimpanze, který po 29 letech spatřil nebe, jsme čtenáře deníku SvětKreativity také informovali.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*