Hlavní obsah
Umění a zábava

Urban byl z návratu do seriálu Zoo nervózní. Může za to Burešová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Velkého návratu se dočkali diváci seriálu Zoo - herec Robert Urban totiž znovu přispěchal, aby se ucházel o srdce Evy Burešové. Zatoužit měl po herečce i ve skutečnosti už na začátku natáčení, jak se tehdy proslýchalo. Ale kde je vlastně pravda?

Článek

V době, kdy měla Eva Burešová plnou hlavu svého partnera, kuchaře Přemka Forejta, se kterým záhy přivedla na svět jejich společného syna Tristana Williama, se mluvilo o tom, že má velmi blízko i ke svému kolegovi Robertovi Urbanovi.

Velkolepý návrat na natáčení i nervozita

Ani jeden z nich ale nikdy nepřiznal, že by k sobě chovali hlubší sympatie. Naopak měl v té době Urban partnerku. S tanečnicí Andreou Kheilovou mu to sice nakonec nevyšlo, o tajných pletkách ale nesvědčí ani to, že ve skutečnosti byl z Evy akorát tak nervózní. To přitom přiznal až před několika týdny spolu s jeho návratem do seriálu Zoo.

„Když jsem se vracel na natáčení, vzpomněl jsem si na první den natáčení Zoo, byl plný očekávání a nervozity. Měl jsem točit s Evou Burešovou, se kterou jsme se znali z jiného projektu, ale do blízkého kontaktu jsme neměli možnost přijít. Byl jsem zvědavý, jak ten první den dopadne, a to stejné nastalo i po roce a půl, když jsem se vracel zpátky,“ vzpomněl herec na své první pocity.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Robert Urban a Nelly Řehořová v seriálu Zoo

S Petrem to nebude lehké

„Při návratu jsem měl trošku pocit, jako bych tam byl poprvé. Ten rok a půl se na jednu stranu asi nezdá jako úplně dlouhá doba, na druhou stranu jsem si trošku odvykl. Připadal jsem si, jako bych se na place ocitl poprvé.“ Do děje se Urban nevrací sám, přichází s ním mladá Nelly Řehořová se seriálovou dcerou.

Mladá zpěvačka, která má za sebou zatím pár rolí - například ve filmu Špunti na vodě, byla zpočátku z role mrchy nervózní. Petr totiž nepřichází zrovna v dobrém!

Utíká Burešová kvůli Urbanovi?

Jeho postava zmizela ve chvíli, kdy Viky Janečkovou podvedl krátce po porodu, pořídil si dalšího potomka a neplatil alimenty na své dítě. Tomu se diváci dlouho divili, protože jako soudce by ho to pravděpodobně stálo práci. To si možná uvědomili i scenáristé Zoo, a nakonec z něj udělali alespoň „otce přes Facetime“. Občas zavolal, zaplatil, zeptal se.

S jeho návratem už se takřka nepočítalo, protože Viky nalezla své štěstí u fotografa Filipa Jandy, ale zřejmě bylo třeba seriál Zoo trochu oživit. Je přitom otázkou, jak tohle ve skutečnosti dopadne. Eva Burešová se totiž nechala nedávno slyšet, že s televizními projekty na čas končí a ze seriálu Zoo odchází.

Zdálo se, že to produkce vyřešila odjezdem Viky Janečkové do Milána, to ale nadějná mladá návrhářka zatím zrušila. Možná tak nakonec přijde jiná nabídka. Ale jak to bude s Petrem? Uvědomí si, že právě Viky pro něj byla celou tu dobu ta pravá?

Zdroj: Instagram, seriál Zoo, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Nelly Řehořová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz