InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ivana Říhová: Muzeum v proměnách času (1967-2024) – historická přednáška

    Úterý 21.5 17:00 - Strakonice, Šmidingerova knihovna

  • Klub deskových her

    Úterý 21.5 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Řidička nezvládla motocykl a těžce se zranila nárazem do auta před sebou

 Autor: Policie ČR

    Autor: Policie ČR

NOVÁ VES U CHÝNOVA - Kolem 14. hodiny došlo k vážné nehodě na silnici 409 u Nové Vsi mezi Turovcem a Chýnovem. "Řidička motocyklu Harley Davidson pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost jízdy svým schopnostem a narazila do Fabie combi před sebou. Silnice byla zhruba 45 minut uzavřena," uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

 

Zdravotnická záchranná služba k nehodě vyslala tři nejbližší pozemní posádky. "Motocyklistka v důsledku nárazu utrpěla těžké poranění dolní končetiny. Bylo nutné jí žilním vstupem podat analgosedaci a uložit ji do vakuové matrace. Ve stabilním stavu byla převezena do českobudějovické nemocnice," uvedla mluvčí jihočeské záchranné služby Zuzana Fajtlová. "Řidič vyvázel s lehkým poraněním trupu a po ošetření byl směřován do táborské nemocnice," doplnila. 

"U řidiče Fabie byl alkohol za volantem vyloučen, u řidičky nemohla být zkouška provedena, bylo nařízeno odebrání krve v nemocnici," dodal policejní mluvčí Milan Bajcura. 

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • No Felicia 

    Reagovat

     

    Nebyla to Felicia

    Vloženo 28.4.2024 18:14:35

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace