Veronika Arichteva loni konečně dodělala rekonstrukci svého vysněného domu a nyní si s manželem Biserem a synem Lukou užívá nového, většího bydlení.

Ze své vily už sdílela s fanoušky různé místnosti a influencerka se ráda chlubí svých dokonale vyladěným nábytkem a domyšleným interiérem, kde nechybí například tajné průchody mezi skříněmi.

Naposledy umístila Veronika video, na kterém tříletý Luka jezdí po obýváku na kole a od sledujících za to sklidila pořádně studenou sprchu nepříjemných komentářů.

Hlavně maminky Arichtevu upozornily na to, že je její syn velice hlučný a nemá žádné nastavené mantinely.

„No, pěkný. Pěkně uřvaný dítě. Je vidět, že ten dům a zařízení máte za spolupráce, když ho v novém interiéru necháte jezdit na kole,“ nebrala si servítky jedna ze sledujících.

Maminka malého Luky se ale nenechala rozhodit a ihned na rýpavou poznámku odpověděla.

Je to domov, ne muzeum

„Necháme, no. Je to domov, ne muzeum. Žijeme tady šťastně, myslím. Možná i kvůli tomu, že se mohl projet v kuchyni,“ napsala Veronika a sdílela vše do instastories.

Herečka také zdůraznila, že Veronika vybavení do domácnosti rozhodně nezískala bartnerem a dodala, že už mají na kuchyni už tři škrábance v laku.

„Škrábance udělal ten uřvanec. Nechápu, že malý děti občas něco poničej, sakra, sakra,“ podotkla Arichteva ironicky.

„Ten dům měl to kouzlo, protože tu někdo ŽIL před náma. Proto jsem se do něj zamilovala. Měl patinu. A tu mu teď děláme my! Zejtra se tu projedu na bruslích,“ dodala Veronika uštěpačně.

Arichteva se ostatně netají tím, že patří k maminkám, které upřednostňují takzvanou volnou výchovu a neuznává žádné fyzické tresty, řvaní, či zastrašování dítěte,

To, že její syn na některé působí jako rozmazlený fracek, se jí prý rozhodně nijak nedotýká a své metody kvůli kritice okolí měnit nehodlá.

„Mně je fakt úplně jedno, že si tamhle nějaká paní bude myslet a jako jasně že si to bude myslet, že jsem prostě příšerná matka a moje dítě je rozmazlený parchant,“ svěřila se herečka v podcastu zaměřeném na výchovu dětí.

Jediný, od koho si prý nechá Veronika poradit, je její rodina a manžel. „Mně jde o to, co si o tom myslí moje rodina, můj manžel, tam si samozřejmě nechám poradit nebo o tom diskutujeme, ale jinak je mi to fakt jedno,“ uzavřela Arichteva.

Související články