Hlavní obsah
Aktuální dění

Jaroslav Parči navštívil Karlovarský kraj a město Aš!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pavlína Němcová

Zpěvák podpořil Denní Stacionář Klubík Štěstí.

Zpěvák a muzikálový herec Jaroslav Parči navštívil Aš pro dobrou věc.

Článek
Foto: Pavlína Němcová

Zpěvák ochotně pózoval dětem na fotografiích.

V sobotu 27. dubna 2024 navštívil zpěvák a muzikálový herec Aš, aby podpořil dobrou věc. Na benefiční odpoledne inspirované pálením čarodějnic ho pozval ředitel denního stacionáře Klubík Štěstí Aš, pan Jan Michlo. Zpěvák bez váhání souhlasil s účastí na akci zaměřené na pomoc potřebným. Klubík Štěstí poskytuje dětem vzdělávací a terapeutické služby a poradenství pro rodiče dětí s handicapem. Díky začlenění do sítě sociálních služeb bude péče státem částečně hrazena.

Jaroslav Parči okouzlil místní obyvatele, zejména děti, svým energickým vystoupením, které zahrnovalo latinskoamerické rytmy i novinky z jeho autorského repertoáru, jež se setkaly s velkým ohlasem. Děti tančily, zpívaly s ním a plně si užívaly jeho živé vystoupení. Jeho lidský přístup a profesionalita byly rovněž oceněny. Ředitel Jan Michlo vyjádřil přání pozvat zpěváka na další akci plánovanou na listopad.

Jaroslav Parči v minulosti podpořil seniory, týrané děti, dětské domovy, koncerty proti AIDS, děti na brněnské onkologii a mnoho dalších charitativních projektů. Aktuálně se připravuje na premiéru svého nového singlu „Je mi to jedno“, která se uskuteční 1. května 2024. K písničce vznikne hudební videoklip, který má být podle zpěváka trochu kontroverzní a poukazovat na problémy závislosti na sociálních sítích a neopodstatněné útoky na internetu.

Zpěvák věří, že sociální sítě neodrážejí realitu a že bychom si měli uvědomit, jak důležité je žít skutečný život s lidmi, které máme rádi a milujeme. Jaroslave, k tvému svátku ti dodatečně přejeme hodně úspěchů v osobním i profesním životě, a především pevné zdraví!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám