Courvoisier odhaluje limitovanou edici koňaku Yinka Ilori VSOP

29. Duben 2024 | Redakce LUXUS.cz | čtenost se zde objeví 29. 05. 2024

Maison Courvoisier, uznávaný výrobce koňaku, odhalil novou limitovanou edici svého ikonického koňaku VSOP, kterou oslavuje svůj druhý rok spolupráce s britsko-nigerijským umělcem Yinka Ilorim. Tato nová edice je v současné době exkluzivní pro Velkou Británii a bude k dispozici pouze v obchodním domě Selfridges v Londýně. Nový design láhve zahrnuje Iloriho charakteristický styl a je inspirován francouzským konceptem “Joie de vivre”. Láhev má za cíl propojit umění s degustačním zážitkem koňaku.

Láhev bude k dispozici ve čtyřech jedinečných ombre barvách, které vyvolávají pocit letního dne v Jarnacu ve Francii. Cena této unikátní sběratelské láhve je 254 dolarů a bude k dispozici pouze 1 000 kusů, z nichž 400 bude exkluzivně v obchodním domě Selfridges a online, zatímco zbytek bude uvolněn v říjnu v USA, Kanadě a Francii.

Od 21. srpna bude po dobu dvou týdnů na přízemí obchodního domu Selfridges v Londýně instalován nápaditý bar, který bude servírovat tři speciální koktejly s koňakem Courvoisier VSOP. Gala: směs VSOP a sicilské limonády. Pečená broskev Daisy: koňak, meruňkový likér, sirup z pečené broskve a citronová šťáva. A lákavý French 125, směs koňaku, citronové šťávy, kořeněného vanilkového sirupu a šumivého vína. Samozřejmě si budou moci pořídit i koňak Courvoisier VS a XO.

Galerie