Justin Bieber se změnil k nepoznání. Proč vypadá jako bezdomovec? ptají se fanoušci

Justin Bieber slaví třicetiny

Fanoušci dětského idola Justina Biebera (30) se o něj v poslední době bojí. Nejenže zpěvák trpí vzácným neurologickým syndromem, který se projevuje částečným ochrnutím tváře, ale objevují se i spekulace o jeho rozchodu s manželkou Hailey. O víkendu navíc zveřejnil fotky, na kterých by ho málokdo poznal.

Na konci února sedmapadesátiletý herec Stephen Baldwin (bratr slavnějšího Aleca), jehož dcera Hailey je Bieberovou manželkou, poprosil své fanoušky na Instagramu, aby se „modlili“ za Justina Biebera i jeho dceru. Rozvířil tím obavy o zpěvákovo zdraví. A obavy oprávněné, neboť Bieber dle známých informací trpí vzácným neurologickým syndromem zvaným Ramsay-Huntův syndrom, který se projevuje částečnou paralýzou tváře. Hailey, která svého manžela ve všem podporuje, prý byla kvůli otcovu kroku naštvaná.

Přestože se celkem nedávno objevily spekulace o tom, že Justin a Hailey už netvoří pár, tajný zdroj, který je dvojici blízký, to vyvrátil. „Vedou si opravdu dobře a jsou velmi šťastní, žádný rozvod neexistuje,“ řekl.

Zpěvák v březnu oslavil 30. narozeniny a od té doby na svém instagramovém profilu sdílel jen pár příspěvků, ty poslední však jeho fanoušky znepokojily. „Proč vypadá jako bezdomovec?“ ptají se v komentářích u fotek, na kterých má kdysi holobradý idol dívek bohatý plnovous. Fanoušky však nezaskočily jen neupravené vlasy a vousy, Bieber sdílel také snímek, na kterém mu tečou slzy po tváři. Ten okomentovala i jeho žena Hailey Bieber, a sice stručným „pretty crier“.

Není žádným tajemstvím, že se zpěvák potýkal či stále potýká s psychickými potížemi. Mnoho podporovatelů mu tedy přeje štěstí. „Milujeme tě,“ objevuje se často mezi komentáři. „Duševní zdraví je obrovský problém na celém světě. Prosím, starej se o sebe, bratře...“ napsal jeden ze sledujících.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.