Hliníkové profily a tyče: Moderní přístup pro široké spektrum odvětví

Hliníkové profily a tyče představují nezbytné stavební materiály s širokým spektrem využití v různých odvětvích. V ALFUN a.s., společnosti s dlouholetou historií a pevným postavením na trhu, jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout svým zákazníkům ty nejkvalitnější produkty. Díky našemu rozsáhlému sortimentu, který zahrnuje různé tvary, velikosti a povrchové úpravy, jsme schopni splnit i ty nejnáročnější požadavky.

Hliníkové profily jsou nepostradatelnou součástí stavebnictví. Používají se při výrobě okenních rámečků, dveří, střešních krytů a dalších konstrukcí. Jejich lehkost a odolnost vůči korozním vlivům jsou klíčovými faktory pro úspěšné nasazení v této oblasti.

V průmyslových odvětvích se naše hliníkové profily a tyče využívají při výrobě konstrukcí, transportních pásů, součástí strojů a mnoha dalších aplikací. Díky jejich vlastnostem přispívají k efektivitě a spolehlivosti průmyslových procesů.

Reklama a design jsou další oblasti, kde naše produkty excelují. Díky jejich lehkosti a flexibilitě se stávají oblíbenou volbou pro výrobu reklamních tabulí, expozic a designových prvků, které dokážou oslovit širokou škálu zákazníků.

Automobilový průmysl není výjimkou. Naše profily a tyče se používají při výrobě karoserií, interiérů a dalších součástí vozidel, kde přinášejí nejen úspory na hmotnosti, ale i zvýšenou pevnost a odolnost.

I přesto, že jsou hliníkové profily a tyče vyhledávanými produkty po celý rok, jejich prodejní sezóna může záviset na různých faktorech. V ALFUNu  jsme si však vědomi, že naše zákazníky čekáme v každém období. Sledujeme průmyslové trendy a regionální odchylky, abychom mohli poskytnout našim zákazníkům ty nejlepší služby a produkty.

Zajímavými údaji jsou statistiky týkající se prodeje od ledna do září 2023, kdy firma úspěšně prodala přibližně 1 532 kilometrů profilů a tyčí. Dále je důležité zmínit, že v září 2023 bylo prodejními aktivitami dosaženo dalších cca 140 kilometrů profilů a tyčí, což svědčí o trvající síle prodejního trendu.

Všechny produkty umíme na míru přizpůsobit díky naším technologiím Dělení vodním paprskem, Ohraňovací lis, Broušení a kartáčování a Dělení laserem. Více o našich nejnovějších technologií se dozvíte zde.