Celebrity

30. dubna 2024 06:00

David Laštovka

Charlotte Gottová se po smrti otce stáhla do ústraní. Její talent nadchl Krajča i Rolins

Charlotte Gottová je k nepoznání od Darinky. S tatínkem si zazpívala Zvonky štěstí

Třetí dcera Karla Gotta Charlotte Ella slaví 18. narozeniny a zesnulý zpěvák by na ni byl určitě velmi pyšný. Nejenže se mu čím dál více podobá, ale rovněž je velmi umělecky nadaná. Co dnes dělá a jak se jí daří?

Z Charlotte Elly Gottové je krásná slečna, navíc velmi talentovaná. Studuje, navštěvuje hodiny zpěvu a tance, hraje na klavír a věnuje se herectví. Na svůj mladý věk toho má už mnoho za sebou. Zahrála si v hudebním filmu Decibely lásky, v pohádkách Anděl Páně 2 nebo Když draka bolí hlava, v níž se objevila nejen s otcem Karlem, ale i se svou mladší sestrou Nelly Sofií.

„Pozvali jsme je na casting a obě byly bezkonkurenčně nejlepší. Oba holky jsou nesmírně talentované a navíc velmi skromné. Spolupráce s nimi byla po všech stránkách báječná,“ prozradil redaktorovi webu Prima Ženy producent zmíněné pohádky Petr Šiška.

Jako zpěvačka předstihla Rottrovou i Rolins

Charlotte působila rovněž v muzikálech Mata Hari nebo Antoinetta – královna Francie. Na kontě už má také svůj první velký hit – Srdce nehasnou, který nazpívala se svým otcem. Přestože od vzniku této písně uplynulo mnoho let, fanoušci na Charlottu nezapomínají. Na posledním vyhlášení cen Českého slavíka ji svými hlasy vynesli až na 17. místo. Až za ní skončila například Dara Rolins nebo Marie Rottrová.

Čtěte také: Jedenáct let jsem byla sama, svěřila se Rottrová. Prozradila, po jaké události nastal zlom

Její slibně rozjetou kariéru přerušila tatínkova smrt. Od té doby se stáhla do ústraní, ale pracovat na sobě nepřestala. Jedním z mála veřejných vystoupení byl koncert na počest Karla Gotta, kde zazpívala s nadšenou Darou Rolins duet Zvonky štěstí. Strhla na sebe veškerou pozornost a nadšeně jí aplaudovala celá hala.

„Všichni vidí, že Charlotte určitě charisma i talent má. Teď bude jenom na ní, jestli se bude chtít touto cestou vydat. Pak už záleží na spoustě dalších okolností, které ji na té cestě mohou potkat,“ prohlásil o Charlottě zpěvák Richard Krajčo, který zmíněný hit Srdce nehasnou pro ni a jejího tatínka napsal. „Do studia přišla perfektně připravená. V té době byla ještě maličká holčička, bylo jí asi dvanáct let. Byla to pro ni s tatínkem silná chvíle,“ zavzpomínal Krajčo.

Podívejte se, jak se s Charlotte Ellou Gottovou vyfotil Adam Mišík:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.