Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
30. dubna 2024 8:04
Čas čtení 0:39

RegioJet otevřel nejluxusnější lounge v Česku. Nabídne kávu i zmrzlinu zdarma

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
RegioJet otevřel nejluxusnější lounge v Česku. Nabídne kávu i zmrzlinu zdarma
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Nové prostory RegioJet představil v pondělí na pražském hlavním nádraží, chce zvýšit komfort cestujících.

Hlavními designery projektu jsou Patrik Kotas a Jan Brožek. „Věříme, že cestující znovu objeví kouzlo železnice, a to i prostřednictvím tohoto kulturně-emocionálního prožitku, který jim nový lounge zprostředkuje,“ uvedli. „(Nový lounge) reflektuje naši ambici poskytovat nejvyšší možnou kvalitu služeb,“ upřesnil Radim Jančura, zakladatel a majitel firmy RegioJet.

29. dubna 2024 9:05 Čas čtení 0:41 Ceny bytů opět rostou. Nejvíce zdražily v těchto městech Ceny bytů opět rostou. Nejvíce zdražily v těchto městech

Do prostoru se vejde až 104 osob, které mohou využít buď křesla, nebo sedací boxy pro více soukromí. K dispozici jsou bezplatné toalety, vysokorychlostní internet, síť zásuvek, klimatizace, denní tisk i nabídka nápojů. Využít lze dvou sodobarů a hned tří kávovarů. Novinkou pro cestující je poté samoobslužný zmrzlinovač na výrobu točené zmrzliny zdarma. V centru lounge se poté nachází klavírní křídlo značky Essex.

Lounge se nachází v odjezdové hale, zajišťuje tak poměrně klidné prostředí. „Kombinace a propojení tvarů a materiálů, charakteristických pro žluté vagony, světelného designu a klavírních melodií spoluvytváří jedinečnou atmosféru,“ dodali hlavní designeři salónku.

Domů
Sdílet
Diskuse