Kvůli předsudkům zažíval ve škole tak tvrdou šikanu, že se bál chodit mezi děti. Jeho původ, nadváha a problémy s kůží zapříčinily, že si ho spolužáci začali víc všímat a dělali mu naschvály. Dokonce došlo i na fyzické násilí.

Zdroj: Youtube

"Nevěděli, kam mě zařadit. Jsem dítě smíšeného páru a v té době možná fungovalo sociální stigma. Tatínek pochází z Vietnamu. Tenkrát, cokoliv bylo jiného, tak bylo zvláštně přijaté," rozpovídal se zpěvák, vlastním jménem Ladislav Pham, v podcastu.

Stres z nepřijetí se začal především podepisovat na jeho váze. Špatné emoce zajídal, neustále musel něco jíst, což vedlo k obezitě. Jeden čas dokonce vážil neuvěřitelných 130 kilogramů. Netušil, že trpí emočním přejídáním, což je jedna z poruch příjmu potravy.

"Ty problémy vygradovaly natolik, že jídlo pro mě bylo jediným řešením," přiznal Raego, který dnes vypadá jako úplně jiný člověk.

Jak problém se šikanou vyřešil? Jak se mu povedlo nastartovat nový životní styl a tím i nový život? Vyhledal pomoc terapeuta? Poslechněte si podcast (ne!)ZÁVISLÁ.

Zdroj: iGlanc.cz

Související články