Aneto, jak pečuješ o pleť?

Musím říct, že s přibývajícím věkem si na tom dávám víc záležet. Je to důležité a více mě zajímají krémy. Neříkám, že jsem úplně ponořená, ale je to zdravá záležitost, aby se žena starala o svou kůži. Zvlášť když ji to živí.

Zdroj: VLM

Máš rituály, které každý den praktikuješ?

Zrovna dnes jsem viděla nějakou ženu, která dělala obličejovou jógu, tak tu si občas zacvičím. Nevím, jestli to dělám úplně správně, ale něco s tím obličejem dělám. Hlavně se vždycky důkladně odlíčím, pak si nanesu dobrý krém a to je moje rutina.

Jaký názor máš na estetické úpravy a plastické operace?

Mně osobně se líbí přirozené stárnutí. Ne každému se to daří. Některé úpravy jsou potřeba, když má někdo povislé váčky, to je pak namístě. Ale dávat výplně do něčeho, co hezky přirozeně stárne, tak je to spíš o duševním zdraví. Toho já zastáncem nejsem a doufám, že se mi bude roky dařit obličej udržet. Je fajn se naučit s obličejem stárnout.

Jsi maminka malého chlapečka, jak jsi se v mateřství našla?

Vyloženě jsem se v něm našla. Člověk jde do něčeho nového, neznámého a je to ta nejkrásnější životní role, která člověka může potkat. Užívám si to a pořád zkoumám. Je to pro mě nová role, situace jsou nové a nikdy pro mě nebudou běžné. Jiřík je zvídavý, každý den přijde s něčím novým. Pro člověka je to zajímavé a obohacující.

Pomáhá tatínek Petr Kolečko s hlídáním, abys měla čas sama pro sebe?

Mám čas pro sebe, ale my jsme spolu všichni rádi. Péťa má možnost, že pracuje z domu, píše a na zahradě má na to malý domeček. Tam pracuje. My jsme společně velmi rádi. Není to tak, že bych potřebovala utéct. Ale ráda si zajdu koupit si něco na sebe nebo na nehty. To mě baví, ale jinak jsem ráda s klukama doma. Něco dobrého uvařím a je mi s nimi dobře.

Vy jste teď byli na dovolené u moře. Máš tipy, jak cestovat s malým dítětem?

Nemám žádné tipy. Je to pořád zkouška. Každý rok je to něco jiného. Teď je to parťák, ale je neposedný. Všechno zkoumá, musí se na všechno podívat, v letadle se s někým skamarádí. Je to sázka do loterie. Jede se a uvidí se. On je společenský a je to příjemné. Není to nic obtěžujícího a nevypadá nevychovaně.

Zdroj: iGlanc.cz

Související články