Kate a William slaví 13 let od svatby. Pochlubili se dosud utajovaným snímkem z velkého dne

V pondělí oslavili princ a princezna z Walesu třinácté výročí manželství. Při té příležitosti se na sociální síti X podělili o dosud nezveřejněný černobílý snímek zobrazující jejich svatbu.

„Před třinácti lety!“ stojí krátce v popisku k fotografii na sociální síti X. Oba novomanželé na snímku vypadají uvolněně a usmívají se. Kate má na sobě svatební šaty a závoj od ředitelky módního domu Alexander McQueen Sarah Burtonové. William ve vojenské uniformě stojí za ní s rukou položenou na manželčině pase.

Tento vzácný snímek pořídila jejich osobní fotografka Millie Pilkingtonová, která byla najata, aby zachytila autentické momenty během svatebního dne, upozornil web The Mirror.

ČTĚTE TAKÉ: Nejoblíbenějším členem královské rodiny je princezna Kate. Určitá skupina ji ale nemá ráda

Samotný obřad se odehrál 29. dubna 2011 ve Westminsterském opatství. Davy lidí tehdy lemovaly trasu svatebního průvodu a miliony lidí z celého světa sledovaly obřad v televizi.

Od té doby se stali rodiči tří dětí – George, Charlotte a Louise.

Jejich vztah doprovázejí ale i těžké chvíle. Kate byla totiž na začátku letošního roku diagnostikována rakovina a nyní podstupuje chemoterapii. „Mít Williama po svém boku je pro mě velkým zdrojem útěchy a jistoty,“ uvedla.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kate o rakovině mluvit nechtěla. Dotlačily ji k tomu i útoky hackerů, říká expertka

Tagy:
výročí Velká Británie lifestyle William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Westminsterské opatství svatba královská rodina sociální síť X