Dnes Pátek - oblacno 13°C
Zítra Sobota - obcasny-dest 12°C
Pátek 17. 5. 2024
Svátek má Aneta
Pražské drby
Co se v Praze povídá
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Kamion uvízl na svodidlech Rozvadovské spojky
Kamion na svodidlech Rozvadovské spojky. Foto: HZS Praha

Kamion uvízl na svodidlech Rozvadovské spojky

V noci na úterý došlo k nehodě na Rozvadovské spojce, kde zahraniční kamion najel na betonová svodidla a uvízl tam. Informoval o tom mluvčí hasičů Martin Kavka.

V ulici Rozvadovská spojka zasahovali pražští profesionální hasiči zasahovali od 1:48 hodin. Na uvízli kamion povolali jeřáb a vyprošťovací speciál.

„Zasypali jsme uniklé provozní kapaliny a zajistili nehodu proti vzniku požáru,“ popsal Kavka.

Po zadokumentování nehody Policií ČR byl kamion pomocí jeřábu a vyprošťovacího vozidla odstraněn z betonových svodidel a odtažen. 

Nároční zásah se protáhnul a skončil až dvacet minut před šestou hodinou.


Autor: puc

Praha 4 hledá členy do komise pro Eurovolby

Dnes ve 14:47

Praha 4 uvítá na doplnění komisí pro Eurovolby 2024 nové zájemce o členství. Vhodné je i pro studenty 18+ a zdatnější seniory. Bydliště na Praze 4 není podmínkou.

Praha 13: Pomozte zajistit hladký průběh voleb

Dnes v 10:46

Ve dnech 7. a 8. června proběhnou volby do Evropského parlamentu. Volební komise, které zajišťují průběh hlasování a následné sčítání hlasů, nejsou dosud plně obsazeny.

Hasiči zasahovali u převráceného návěsu

Včera ve 21:55

Ve čtvrtek 16. května od 18:45 hodin zasahovali hasiči ze dvou stanic v ulici Českobrodská v Praze 10. Převrátil se tam plně naložený návěs. Hasiči museli vyložit náklad před jeho vyproštěním.

Poslední rozloučení s Harapesem bude v Národním divadle

Včera v 18:25

Poslední rozloučení s tanečníkem a hercem Vlastimilem Harapesem, který zemřel ve středu ve věku 77 let, se uskuteční 27. května v poledne v Národním divadle (ND). Informoval o tom mluvčí ND Tomáš Staněk. Harapes, který byl dlouholetým baletním sólistou Národního divadla a později baletní soubor...

Nadační fond Dvojka srdcem opět nabízí příspěvek dětem na letní tábory

Včera v 07:19

S blížícím se obdobím letních prázdnin přichází Nadační fond Dvojka srdcem s nabídkou pomoci pro rodiny s dětmi, které si nemohou dovolit poslat děti na tábory.

Další články
Nahoru