Sociální sítě
Nahoru

Issey Miyake se silou slunečních paprsků

Na jedné straně voda osvěžená jarním vánkem. Na druhé fialka praskající pod paprsky slunce. Ve vůni L’Eau d’Issey Solar Violet parfumérka Marie Salamagne nově interpretuje tuto ikonickou vůni a spojuje její chladnou svěžest s hřejivou smyslností.

Cena za 50 ml je 2 690 Kč

Voda rozzářená prvními jarními paprsky se jemně mísí s fialkou. Zářivě pudrové fazety jsou umocněny slunečnými tóny šťavnaté hrušky. Textura se vyznačuje hedvábným akordem kosatce, který obklopuje tuto kytici orosených květin.

Filaka představuje decentní květinu, která má ráda osamělá místa, kde vládne klid a ticho. Na první pohled neviditelná, kvete pod vlastními listy. Stává se symbolem skromnosti, smyslnosti a půvabu. Její vůně je intenzivní a okouzlující. Zanechává stopu, která probouzí ducha. Pro L’Eau d’Issey Solar Violet je list fialky 100% přírodní a pochází z Egypta. Tato zářivá vůně je dermatologicky testovaná a je vhodná pro nošení na slunci.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.