facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 30. 4. 2024 - Ing. Lukáš Grásgruber

Zahraniční partneři TOVEK v Praze

Výrobce ana­ly­tic­kých systémů TOVEK uspořádal poprvé za svých 30 let exi­s­ten­ce set­ká­ní za­hra­nič­ních ob­chod­ních part­ne­rů. V Praze na tři dny při­ví­tal partnery z Ra­kou­s­ka, Indie, Slo­ven­ska, Bul­har­ska, Řecka a Ru­mun­ska. Hlav­ním cílem set­ká­ní bylo vy­tvo­řit komu­ni­tu, která se bude vzájemně podporovat, sdílet znalosti, zkušenosti a učit se z rozmanitosti jednotlivých trhů.



Na začátek setkání zástupci TOVEK připravili stručné shrnutí novinek. Informovali o dalším směru vývoje analýzy dat a pokročilého vyhledávání a rozvoje umělé inteligence vždy s ohledem na konkrétní změny v platformě TOVEK. Partneři s nadšením uvítali možnost nahlédnout do zákulisí oddělení podpory, vývoje a obchodu. Množství dotazů a živé debaty nad konkrétními problémy ukázaly, že tato cesta byla správná.

Další část setkání byla věnována partnerům a prezentacím jejich řešení analytických systémů u zákazníků. Osvěžující byla otevřenost všech partnerů a jejich ochota sdílet zkušenosti a poznatky prostřednictvím společných diskuzí. TOVEK nezůstal pozadu a představil celou řadu svých případových studií, kde se ukázalo, jak široké a multiooborové využití analýza dat má.

Zdroj: TOVEK


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.