Jak udržet akutní péči, nastavit férové úhrady a spolupráci mezi jednotlivými složkami zdravotnictví. Klíčová témata přinese konference KBE 2024

Prestižní konference pro managementy zdravotnických zařízení Kvalita – Bezpečnost – Efektivita 2024 se po několika letech vrací. Uskuteční se v pražském Hotelu Pyramida 30. – 31. května. Organizátorem je opět společnost HARTMANN – RICO. Konference získala záštitu zdravotnických výborů Senátu i Poslanecké sněmovny PČR.

Akce nabídne pět diskusních panelů, vedle nich čtyři inspirativní přednášky, tři moderátory, a to vše ve dvou dnech. „Chceme jít k podstatě věci, zapojit publikum, protože se na konferenci sejde výkvět tuzemského zdravotnictví. Víme, která témata jsou klíčová – chceme hledat cesty, jak je posunout vpřed,“ říká MUDr. Pavel Vepřek, hlavní moderátor konference.

Vedle něj moderují jeden blok také MUDr. Oldřich Šubrt a doc. MUDr. Ján Dudra. Jednotlivé diskusní panely budou uvozovat kratší přednášky a následovat budou diskuse několika expertů na danou oblast. „Žádné dlouhé přednášky, ale diskuse, tříbení názorů, inspirace pro přítomné, to je cesta, kterou se vydáváme,“ dodává Pavel Vepřek.

Kvalita – Bezpečnost – Efektivita 2024 je už dvanáctým ročníkem konference, kterou pořádá společnost HARTMANN – RICO, výrobce a dodavatel zdravotnických prostředků. Nekonala se jen v pandemických letech a vrací se tak po několikaleté odmlce.

Témata jednotlivých panelů:

  • Je české zdravotnictví ekonomicky udržitelné?
  • Úhrady – je systém nastaven férově vůči všem hráčům?
  • Jak výrazně snížit náklady a minimalizovat ztráty?
  • Co můžeme dělat pro výraznější digitalizaci nemocnic?
  • Funguje správně spolupráce jednotlivých úrovní zdravotnictví?

Více informací o konferenci včetně možnosti registrace lze najít na platformě Happenee.

 

O společnosti HARTMANN – RICO

Společnost HARTMANN – RICO a.s. patří mezi nejvýznamnější výrobce a distributory zdravotnických prostředků a hygienických výrobků v České republice. Vznikla v roce 1991 vstupem společnosti PAUL HARTMANN AG do tehdejšího státního podniku Rico ve Veverské Bítýšce. Společnost je součástí mezinárodní skupiny HARTMANN se sídlem v německém Heidenheimu.

Více naleznete na webu hartmann.info.

 

 

Klíčová slova ČR-Německo-zdraví-Hartmann-Rico

Oblast
Jihomoravský (bn)

Kategorie
Politika, veřejná správa a soudy
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.