SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi poukaz na elektroniku, hračky nebo spotřebiče

6. květen 2024

Pokud dnes 6. 5. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte poukaz na elektroniku, hračky nebo spotřebiče.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás dárek od společnosti Total Brokers, pojišťovací makléřské společnosti, která má dlouholetou tradicí a zkušenostmi. Poskytuje pojištění osob, firem, vozidel a třeba i zdravotní pojištění cizinců a má rozsáhlou síť kontaktních míst.

Pošleme vám jimi darovaný dárkový poukaz v hodnotě 2 500 Kč na nákup (nejen) elektroniky podle vlastního výběru v jednom z významných českých internetových obchodů s počítači a spotřební elektronikou (ale třeba i hračkami, sportovním zbožím, hobby sortimentem, parfémy, hodinkami nebo drogerií).

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

... dostanete dárek od pořadatelů ojedinělé akce – Speedway Grand Prix v ploché dráze. Závod se koná v sobotu 1. června na pražském stadionu Markéta

Speedway Grand Prix je seriálem individuálního Mistrovství světa jednotlivců na krátké ploché dráze. Na Markétě se představí šestnáctka nejlepších světových borců (nebudou chybět mistři světa a mezi stálými jezdci opět český jezdec Jan Kvěch, což je naposledy stalo v roce 2008). V pátek 31. května budou o titul mistra světa bojovat junioři.

V Praze se bude jednat už o 28. ročník závodu (a celkově 30. jubilejní závod), žádný jiný pořadatel na světě se podobnou sérií pochlubit nemůže. Určitě to pro Vás tedy bude skvělý zážitek!

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio