Módní policie z premiéry dokumentu o Petru Jandovi: Django zářil v rudém sametu, manželka Alice v odvážném korzetu

Módní policie z premiéry dokumentu: Petr Janda zářil v rudém sametu, Alice Jandová v korzetu
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Manželka Petra Jandy, Alice, vynesla sněhobílý kalhotový kostýmek s provokativním korzetem.Alice Jandová se nebála průhledného korzetu.Petr Janda oblékl na slavnostní premiéru svého dokumentu červené sametové sako, bílou košili a také černého motýlka.Petr Janda s manželkou Alicí a jejich dvěma dcerami, Anežkou a Rozárkou.+ 19 fotek+ 20 fotek

Dokument o Petru Jandovi (81), Django, vstoupil slavnostně na plátna kin - a premiéra to byla vskutku velkolepá. Manželka Petra Jandy, Alice (41), zazářila ve sněhobílém kalhotovém kostýmku a v odvážném korzetu. Pozadu nezůstala ani exmanželka Jandy, Martina (54), která pro změnu oblékla rudé šaty, stejně jako její dcera Eliška (30). Samotný Janda oblékl vínové sametové sáčko s černými klopami a názorně tak předvedl, že i v osmdesáti letech mohou pánové stále vypadat trendy.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 30. 04. 2024 10:45

Frontmana kapely Olympic Petra Jandu přišlo do pražské Lucerny podpořit velké množství přátel. Nechyběla například herečka Jiřina Bohdalová (92), která oblékla světle zelený cardigan a hnědé kalhoty, někdejší prezident České Miss Miloš Zapletal (81) v doprovodu své manželky Hany, zpěvák Peter Nagy (65) v mladistvé kožené bundě, moderátor Jan Rosák (76) s manželkou Jiřinou, nebo Marta Jandová (50), která tátu podpořila společně se svým manželem Miroslavem Vernerem. Jak jim to slušelo, na to se můžete podívat v naší fotogalerii.

Manželka Petra Jandy v bílém korzetu

Manželka Petra Jandy, Alice (41), byla v pražské Lucerně k nepřehlédnutí. Půvabná černovláska vynesla sněhobílý kalhotový kostýmek s cropnutým sáčkem a s širokými kalhotami s vysokým pasem. Kostýmek doplnila odvážným průhledným bílým korzetem.

K outfitu Alice vynesla elegantní bílé psaníčko poseté bílými perličkami, přičemž perlový náhrdelník nechyběl ani v jejím výstřihu, stejně jako dva velké zlaté přívěsky. Dlouhé černé vlasy nechala Alice jen lehce zvlnit a volně splývat po bílém sáčku.

Exmanželka Petra Jandy s dcerou Eliškou v rudé

Exmanželka Petra Jandy, Martina (54), se naopak rozhodla pro rudou barvu šatů. Oblékla dlouhé šaty košilového střihu s dlouhým rukávem, které vytvářejí dokonalou ženskou siluetu také díky vhodně uvázanému pásku. Šaty doplnila Martina černými lodičkami s uzavřenou špičkou a doma nezapomněla ani černé silonky.

V rudé přišla do pražské Lucerny také dcera Martiny Jandové a Petra Jandy, Eliška (30), která pro změnu oblékla červené minišaty bez rukávů doplněné o závěs bižuterie na krku. Centimetry si Eliška přidala černými páskovými sandálky na podpatku. Dlouhé hnědé vlasy vyčesala do vysokého hustého culíku. Eliška, která koncem roku 2023 přivedla na svět své první dítě, má dokonale štíhlou postavu a svoji maminku také o pár centimetrů převyšuje.

Petr Janda v rudém sametovém sáčku s motýlkem

Samotný hudební velikán Petr Janda (81) si premiéru svého dokumentu užil oblečený jako pravý gentleman. Oblékl elegantní vínové sametové sáčko s černými klopami, které doplnil o kvalitní bílou košili a nezbytného černého motýlka.

V kapse saka nechyběl bílý kapesníček a zápěstí ozdobil frontman kapely Olympic velkým množstvím trendy náramků s bílými a černými kamínky. Samozřejmostí jsou potom skvěle padnoucí černé společenské kalhoty a na nohou černé lakýrky. Když si po premiéře zahrál na kytaru a zazpíval, doplnil svůj outfit o rebelské černé sluneční brýle. Janda tak dokazuje, že v osmdesáti letech mohou pánové stále vypadat mladistvě a oblečeni podle posledních trendů.

Na fotografie outfitů známých osobností, které navštívily premiéru dokumentu o Petru Jandovi, Django, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články