30. 4. 2024

Prime Video v květnu

Prime Video v květnu

Další streamovací služby v květnu: Další přehledy:
Apple TV+
Disney+
HBO Max
Netflix
SkyShowtime
Novinky na streamovacích službách
Kompletní přehled seriálů na Prime Video

3. května – Clarkson's Farm (Clarksonova farma)

3. série

Jeremy Clarskon zkouší život obyčejného farmáře a čelí různým výzvám při provozování farmy a farmářského obchodu na své vlastní farmě Diddly Squat Farm.

9. května – Maxton Hall – Die Welt zwischen uns

novinka

Milostný příběh mezi Jamesem Beaufortem a Ruby Bell na elitní škole Maxton Hall. Adaptace knižní série Maxton Hall od Mony Kasten.

16. května – Outer Range (Za hranicí)

Royal Abbott je majitel ranče z Wyomingu, který se zoufale snaží držet letitého způsobu žití, který se v jeho rodině traduje. Hrdina však bude mít co do činění s velkým neznámým, když na svém pozemku odhalí nepochopitelnou záhadu.

24. května – Dom

Victor je mladý potápěč, který se shodou okolností stane vládním agentem a vydá se do drogové války, což se stane jeho životní misí. Během let je nucen čelit rozčarování z nekonečné války a sleduje vlastního syna Pedra, jak je poražen nepřítelem, proti kterému se celý život snaží bojovat – kokainem. Z Pedra se stane závislák a jeden z nejhledanějších kriminálníků v Riu de Janeiru – Pedro Dom.


Těšíte se na něco z nabídky?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu