Celebrity obviněné z čarodějnictví: Beyoncé prý kletbou zabila kotě. Hillary Clinton zase měla komunikovat s mrtvými

Celebrity obviněné z čarodějnictví: Beyoncé prý kletbou zabila kotě. Hillary Clinton měla komunikovat s mrtvými
Zdroj: Wikimedia Commons, Sassy, Gage Skidmore, CC BY-SA 3.0,/koláž Lifee.cz
Když se známá zpěvačka rozešla před dvěma roky s fotbalistou Gerardem Piquem, začala ji jeho nová přítelkyně nazývat čarodějnicí. Prý měla proti ní a její matce vykonat rituál černé magie. Zpěvačka na to zareagovala tím, že si dala na balkon čarodějnici v životní velikosti a otočila ji směrem k oknům jeho nové lásky (obě ženy bydlely nedaleko sebe).Minulý rok se obvinění ze spolků s temnými silami dotklo i zpěvačky Lany Del Rey. Když se během koncertu v Mexiku na zem zřítilo několik lidí, obvinila ji influencerka Traci Coston z použití černé magie. V roce 2021 měla zase sdílet videa s lidmi, kteří pálí Bibli, což ale byla pomluva. Faktem ale je, že vídá jasnovidce a v roce 2017 se zúčastnila čarodějnického rituálu, jenž měl zabránit tomu, aby se z Donalda Trumpa stal prezident.Babička Jennifer Lopez má být vyznavačkou náboženství zvaného Santéria. Na základě jejích rad se má zpěvačka snažit řídit svou kariéru. Navíc ona sama se měla pokoušet provést pro své známé kouzla lásky. Uspěla?Herečce Fairuze Balk není čarodějnictví cizí. Buď hraje čarodějky, nebo osoby, které se o ně zajímají. Když točila film Čarodějky, inspirovala se u majitelů losangeleského okultního obchodu. Když se pak dozvěděla, že by ho měla nahradit čínská restaurace, rozhodla se ho z honoráře za film koupit, a tím pádem i zachránit. Za to si vysloužila více než dvě desetiletí fám a pomluv.+ 1 fotka+ 2 fotky

Když se někdo stane slavným, musí se připravit na to, že ho nebudou lidé a média jen čtyřiadvacet hodin denně chválit. Najdou se totiž i takoví jedinci, kteří kritizují práci, osobnost člověka, soukromý život či dokonce vzhled. A to jsou jen ty běžné věci. Co ale takhle středověké čarodějnictví?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 30. 04. 2024 11:00

Ačkoli se to může zdát vskutku absurdní, nejedna současná celebrita čelila obvinění z praktikování černé magie. Pojďme se tak podívat na ty, koho tato pomluva zasáhla nejvíce.

Beyoncé

V roce 2018 nechala bubenice Kimberly Thompson vydat proti Beyoncé soudní zákaz přibližování. Zpěvačka prý proti ní použila černou magii. Měla na ni uvrhnout kletbu a zabít její kotě. Důvodem měla být žárlivost. Nemohla se vyrovnat s tím, že hudebnice od ní odchází, neboť chce začít pracovat s jinými lidmi.

Dělala tak vše pro to, aby Kimberly překazila budoucí, snad i úspěšnou kariéru. Nakonec ale z tohoto humbuku sešlo. I když to byla pro bulvár šťavnatá novinka, ani jedna z aktérek celé kauzy se nedostavila na soudní slyšení. Tím pádem nemohl vejít v platnost ani soudní zákaz přibližování. Bylo to snad přílíš povyku pro nic?

Stevie Nicks

Tragický příběh skupiny Fleetwood Mac je plný problémů s mezilidskými vztahy a životních překážek. A aby toho nebylo málo, přidalo se ještě obvinění z provozování temných kouzel. Vše vzniklo poté, co v jednom rozhovoru zpěvačka Stevie Nicks uvedla, že si před koncerty nasazuje pomyslnou pavoučí masku a stává se tišší a obezřetnější.

Po tomto odhalení jí začaly chodit dopisy, zda by nemohla magicky spravit to či ono. To ji vyděsilo natolik, že raději pak ze svých vystoupení odstranila nějaké prvky. "Když se ráda oblékám do černé, znamená to hned, že sloužím ďáblovi?" nechala se jednou slyšet. "Mám tu barvu ráda, protože zeštíhluje, vy idioti!"

Vampira

Herečka Maila Nurmi se nejvíce proslavila v roli hororové hostitelky Vampiry, kterou ztvárnila v příhodně nazvaném pořadu "The Vampira Show". V 50. letech 20. století tak byla ženou, která v této subkultuře udávala směr. Díky tomu se v Hollywoodu seznámila třeba s hercem Jamesem Deanem, kterému se stala osudnou autonehoda.

A právě tehdy se začalo povídat, že ho musela jistojistě očarovat právě Maila Nurmi. To samozřejmě nebyla pravda. Jenom se jí prostě podařilo prosadit v oboru plném děsivých příběhů, monster a umělé krve. A že je nad věcí dokázala také při jednom interview. Na otázku jaký postoj má k dětem, odpověděla. "Ach ano, jsou velmi chutné."

Na další celebrity, které se mají dopravovat na koštěti a s kocourem na rameni, se podívejte do naší galerie

Zdroje informací:
Wikipedia.org: Čarodějnictví
Grunge.com: Stars Who Have Been Accused Of Witchcra
ft

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články