Novodobý Nostradamus předpověděl blízké události v roce 2024

Fotografie: Depositphotos

Mezi námi žijí lidé, kteří se možná narodili s neobvyklými schopnostmi. Někteří jsou experti v oblasti léčitelství, další se považují za proroky.

Athos Salomé, 37letý muž brazilského původu, se prohlašuje za médium a tvrdí, že některé z jeho dřívějších předpovědí se již staly skutečností, což podle něj znamená, že jeho slova by měla být brána vážně. Pro rok 2024 předpovídá řadu katastrof, které by podle něj neměly být ignorovány.

Předpověděl pandemii a další významné události

Mezi ty další patří také invaze na Ukrajinu a smrt královny Alžběty. Nyní varuje, že Covid-19 byl pouze začátek větších problémů. Podle něj se letos objeví nový smrtící virus, který se rozšíří z jižního pólu a způsobí masivní destrukci po celém světě. Podle webu Tyla křišťálová koule muže, kterého mnozí nazývají „živým Nostradamem“, odhalila, že nový virus bude ještě ničivější než jeho předchůdce z roku 2020.

Boj proti němu bude trvat mnohem déle, než si umíme představit a to s vážnými dopady. Pokud se nepodaří tento nový virus dostat pod kontrolu, utrpení a ztráty, jak psychické, tak materiální, se výrazně zvýší, a tento virus se stane známým jako největší pohroma v historii. Jedná se o prohlášení, které dle webu Twice udělal sám Salomé.

Proroci předpověděli blízké události, které nahání husí kůži. Týká se to doslova každé živé duše

Neurčil původ, ani přesnou dobu vzniku nového viru

Vizionář, přestože předpověděl mnohé, nedokázal specifikovat, co přesně způsobí uvolnění nového viru, ani zda se najde vakcína schopná ho zastavit. Také tvrdí, že v roce 2024 umožní pokroky v umělé inteligenci lidem komunikovat s blízkými po smrti. Dodal, že technologie otevře dveře k odhalení tajemství života, poskytne útěchu a umožní hlubší porozumění našim životním posláním.

Vize
Fotografie: Pexels

Čekají nás ale i další extrémní výzvy, například invaze do USA, rozsáhlé kybernetické útoky, ale i možnost třetí světové války. Může ale dojít i k potenciálnímu setkání s mimozemšťany a sérii přírodních katastrof, které by mohly zasáhnout USA, Afriku i Blízký východ. Pokud se zajímáte o věštby a předpovědi pro nadcházející roky, čtenáře deníku SvětKreativity jsme informovali o poselství Baby Vangy pro rok 2024.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*