Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2024 9:30
Čas čtení 2:30
Ondřej Mrázek

PŘEHLED: Na co koukat v květnu? Společnost ti bude dělat návrat Bridgertonových nebo nové Star Wars

PŘEHLED: Na co koukat v květnu? Společnost ti bude dělat návrat Bridgertonových nebo nové Star Wars
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY PROGRAM AMAZON PRIME PROGRAM APPLE TV+ PROGRAM HBO MAX PROGRAM NETFLIX PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽEB
Uložit Uložené

Nové Star Wars, Doctor Who, Bridgertonovi nebo třeba drsná sci-fi o klonování. Tyhle seriály bys měl*a omrknout v dubnu na streamovacích službách.

Léto je tu a s ním konečně slunné a hlavně teplé počasí, které už snad nebudou narušovat žádné nečekané mrazíky. Zatímco však letní měsíce většinou znamenají nápor v kinech, protože startuje sezóna blockbusterů (jenom tento měsíc se můžeš těšit na Království Planeta opic nebo Furiosa: Sága Šíleného Maxe), v televizi naopak nastává období sucha.

Doporučeno
Zack Snyder o Rebel Moon: Kdy se dočkáme třetího dílu a se kterou herečkou by si rád zopakoval spolupráci? Zack Snyder o Rebel Moon: Kdy se dočkáme třetího dílu a se kterou herečkou by si rád zopakoval spolupráci? 23. dubna 2024 17:01

Nebo tomu tak aspoň bývalo v uplynulých letech, protože tento květen se i streamovací služby dočkají naopak pořádné porce kvalitní seriálové zábavy. Ať už tedy budeš sledovat televizi během přestávek v hokeji, nebo protože se spálíš při prvním opalování a raději nebudeš chtít pár dní vylézat ven, tady je to nejlepší z květnové nabídky.

Disney+ 

Star Wars: Tales of the Empire (4. května)

4. květen aka Star Wars Day s sebou letos, jak už tomu je posledních pár let zvykem, opět přinese nový Star Wars seriál. Tentokrát se bude jednat o další animovanou minisérii Tales of the Empire od Davea Filoniho, která fanoušky zavede do hlubin Impéria a odhalí zase o trochu více z temné strany Síly. Milovníci světelných mečů by si tady rozhodně měli přijít na své.

Doctor Who (11. května)

Pán času nikdy nepatřil mezi ty zcela mainstreamové seriály, které mají v Česku zástupy fanoušků, rozhodně se jich tu ale pár najde a právě ti by se měli začít těšit na polovinu května, kdy na Disney+ dorazí nová řada slavného seriálu. Ta představí i nového doktora, kterého ztvární sympatický Ncuti Gatwa, známý například ze Sexuální výchovy. Tvůrci nicméně slibují plno dalších novinek, nejvyšší čas tedy nažhavit TARDIS a připravit se na další vzrušující dobrodružství s tímto vesmírným cestovatelem.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Zpět
Sdílet
Diskuse