Sleduj nás

Škondrič se postavil za Attilu Végha! Odvracejí se od něj jen falešní fanoušci, chlap má mít právo na svůj názor! okomentoval kauzu se sponzory

Škondrič se postavil za Attilu Végha! Odvracejí se od něj jen falešní fanoušci, chlap má mít právo na svůj názor! okomentoval kauzu se sponzoryFOTO: OKTAGON MMA

Odveta s Karlosem Vémolou je za rohem, ale slovenská legenda musí kromě trénování řešit i nepříjemné obchodní záležitosti. Vyjádření politického názoru totiž Attilu stálo již tři sponzory, kteří s ním rozvázali spolupráci.

Vše odstartovala slovenská filiálka firmy Renault, která se těsně po prezidentských volbách v otevřeném dopise s Attilou rozloučila. Důvod má být ten, že ambasadoři společnosti jsou smluvně vázáni zůstat politicky neutrální. Podle marketingové konzultantky Veroniky Števčat Szabóové však Renault neměřil všem stejným metrem a chování k Attilovi je tak jasně diskriminační.

„Firma měla právo odstoupit ze smlouvy, ale nabídnou nějaký neprůstřelný argument. Takhle totiž jejich chování vypadá pokrytecky. Renault spolupracuje na pozici ambasadora s influencery, jako jsou Dáša „Mamba“ Šarközyová, Petra Dzvoníková, známá jako Petush Nasklee, či Martina „Moma“ Horňáková. Všichni ve svých příspěvcích otevřeně podporovali kandidáta Ivana Korčoka. Attila podporoval Petra Pellegriniho a byl potrestán, ostatní nikoliv. Klasický dvojí metr!“ prohlásila Veronika pro aktuality.sk.


Podobného názoru, i když ne tak sofistikovaně vyjádřeného, je i kmotr slovenského MMA Ilja Škondrič. Zkušený kouč je s Attilou v denním kontaktu a dokáže tak nejlépe posoudit, zda se na Véghovi aktuální kauza nějak podepsala.

„On je psychicky odolný. Má kolem sebe tým lidí, kteří mu pomáhají a jeho hlava je celkově dobře nastavená. Na sociálních sítích proti němu jdou jen nějací maniaci a falešné profily. My se toho nebojíme. Attila si s tím hlavu neláme, protože ví, že má stále své fanoušky. Myslím, že chlap by se neměl bát říct svůj názor, ať už je jakýkoliv. Je potřeba být stále sám sebou,“ podpořil Attilu jeho trenér v rozhovoru, který poskytl webu sport.cz.



Další články