Sonos vylepšuje ovládací aplikaci, co je nového?

Reklama

Ovládání systému Sonos a poslech streamované hudby, to vše zvládnete jak v mobilní, tak webové aplikaci. Výrobce nyní připravil update, vše bude dostupné 7. 5. 2024.

Od 7. května budou ke stažení mobilní aplikace a k pouižití nová webová aplikace se s hodnými funkcemi. Soustředí se na přehlednost a ovládání streamované hudby. Za cíl je hlavně rychlejší orientace v hudbě a ovládání systému Sonos reproduktorů.

Novinky:

  • Rychlejší přístup k hudbě (a vypínání aplikace): Není třeba přepínat mezi kartami – nová domovská obrazovka nabízí veškerý váš oblíbený obsah a ovládací prvky na jednom místě. Rychle se vrátíte do nedávno přehrávaného obsahu, procházíte knihovny a doporučený obsah z preferovaných služeb a naplníte svůj domov hudbou a vším, co máte rádi.
  • Přizpůsobte si a upravte: Užijte si bezkonkurenční správu tím, že svou domovskou obrazovku navrhnete tak, jak potřebujete. Připněte řádky vašeho oblíbeného obsahu a služeb, pak je přesuňte, upravte nebo uspořádejte dle svých představ.
  • Prohledejte každou streamovací knihovnu: Hledejte interpreta, skladbu, podcast nebo audioknihu ve všech svých preferovaných streamovacích aplikacích najednou pomocí snadno použitelného vyhledávacího pole, které je vždy dostupné přímo na domovské obrazovce.
  • Vylepšené ovládání systému: Přejeďte prstem ze spodní části domovské obrazovky nahoru a plynule ovládejte celý systém a získejte vizuální přehled o tom, co hraje na každém z vašich produktů, rychle seskupte reproduktory a nastavte nejvhodnější hlasitost odkudkoli v aplikaci.

Reklama