Trendy manželské postele: Vytvořte si ložnici snů

Trendy manželské postele: Vytvořte si ložnici snů
Zdroj: New Africa - stock.adobe.com

Postel by měla být zejména praktická, ovšem může být i stylová. Na design je kladen velký důraz, jde totiž o nejvýraznější prvek ložnice. V té byste se měli cítit útulně, proto je důležité zvolit model, který vám bude vyhovovat. Nechte se inspirovat aktuálními trendy a vyberte si manželskou postel, kterou si zamilujete.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 30. 04. 2024 12:36

Minimalistická elegance

Minimalismus se těší značné oblibě, a to v různých oblastech designu. Týká se to i postelí – minimalistický model je skvělou volbou, pokud hledáte něco nenápadného, co skvěle zapadne do interiéru. Základem jsou neutrální barvy, čisté linie a jednoduchá konstrukce. Oblíbeným materiálem je dřevo, ale i kov. S tímto designem v podstatě neuděláte chybu, jelikož není příliš výrazný a nenaruší tak celkovou harmonii interiéru.

Čalouněné čelo

Láká vás výraznější design a chcete se držet trendů? Pak vybírejte z modelů s výrazným čelem s čalouněním. Nabízí se spousta rozmanitých možností. Na výběr je z různých materiálů, barev a vzorů. Díky tomu můžete zvolit to, co bude perfektně ladit s ostatním vybavením ložnice. Čelo je nejen estetické, ale i praktické – zútulní postel a zpříjemní tak odpočinek.

Vintage design

Kromě moderního stylu jsou stále v oblibě i vintage modely inspirované historií. Nehodí se sice do každého interiéru, ale rozhodně dokáží oslovit. Vzbuzují určitou nostalgii a mají jedinečné kouzlo. Dodají ložnici unikátní atmosféru, je však důležité sladit design i s okolními doplňky a vybavením. Vytvoříte tak jednotný dojem, který interiéru vdechne historický nádech. Záleží pouze na vás, zda zvolíte výrazný dřevěný rám nebo raději konstrukci z tepaného železa.

Individuální řešení

V dnešní době jsou možnosti v podstatě neomezené – můžete si tak vybrat postel přímo na míru. Design lze často přizpůsobit vašim představám, ať už jde o barevné odstíny či různé detaily. Případně si můžete nechat vyrobit kvalitní manželskou postel přímo na míru. Získáte tak unikátní kvalitní kousek, který rozzáří vaši ložnici.

Úložný prostor navíc

Interiéry jsou mnohdy poměrně malé a může tak být výzva najít místo pro všechny věci. Proto jsou oblíbené praktické manželské postele s úložným místem. Design je často navržen tak, že úložný prostor je přirozenou součástí, neruší tak estetický dojem. Stále tak můžete vybírat z různých trendů, přičemž získáte i přidanou hodnotu.

Pokud nemáte k dispozici dostatečně velký prostor na dvoulůžko, nabízí se alternativní řešení v podobě rozkládací postele. I ty jsou nabízeny v zajímavých designech, vyberete tak to pravé, co vyhoví vašim možnostem i představám.

Prohlédněte si rozmanité možnosti a nechte se jimi inspirovat. Díky online nákupům můžete z pohodlí domova prozkoumat spoustu modelů. Při výběru se snažte řídit celkovým zařízením místnosti – pokud se budete držet jednoho stylu, vytvoříte příjemnou atmosféru, ve které se vám bude dobře usínat.

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články