Liam Hemsworth možná bude Zaklínačem jen jednu sérii. Henry Cavill mezitím natočil další propadák

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
Henry Cavill
Zdroj: Profimedia

Seriál Zaklínač měl neskutečný potenciál a všichni fanoušci knih očekávali jeho televizní zpracování. První série byla diváky přijata velmi dobře, ačkoliv se objevily výhrady k tomu, že seriál změnil některé hlavní postavy. Kdyby tušili, co postihne seriál dále, asi by si tolik nestěžovali. Zatímco Liam Hemsworth se připravuje na převzetí role Zaklínače, Henry Cavill natočil další propadák. Zachránit ho ale může nový Superman.

První série Zaklínače měla skvělou sledovanost a byla přijata poměrně dobře.

Druhá série už pak byla zklamáním, protože změn zde bylo mnohem více. Navíc se ukázalo, že ani představitel Geralta, herec Henry Cavill, není s těmito změnami spokojený.

Proběhlo první čtení scénáře

Jakožto velký fanoušek příběhů o Zaklínači chtěl, aby seriál více odpovídal knihám. Protože mu nebylo vyhověno, tak oznámil, že třetí série bude poslední, které se bude účastnit.

Netflix následně oznámil, že seriál bude pokračovat s hercem Liamem Hemsworthem a i nadále má v plánu dotočit plánovaných pět sérií. Podle Redanian Intelligence to ale nyní vypadá, že Netflix s pátou sérií vůbec nepočítá, protože byla obnovena jen čtvrtá série.

To by ale znamenalo, že tvůrci budou muset spojit knihy Křest ohněm, Věž vlaštovky a Paní jezera do jedné jediné série.

Jak to se seriálem Zaklínač dopadne, ukáže jen čas. Stejně tak si fanoušci musí počkat na to, jak se tvůrci poperou se změnou postavy. Mezitím se alespoň dočkali prvního čtení scénáře a dle videa to vypadá, že chemie mezi Yennefer a Geraltem bude i nadále velmi silná.

Po propadácích opět Superman?

Původní Geralt, tedy Henry Cavill, mezitím natočil film The Ministry of Ungentlemanly Warfare, který se ale dle serveru Filmtoro stal propadákem. Dopadl tedy podobně jako Cavillův předchozí film.

Cavill, kterého proslavila role Supermana, tak možná nakonec bude litovat svého rozhodnutí skončit v Zaklínači. Mluvilo se o tom, že mu bylo za roli Geralta nabídnuto více peněz, jen aby zůstal, ale jeho rozhodnutí bylo pevné.

V té době ale ještě byla šance, že by mohl znovu ztvárnit Supermana. Tyto naděje však rozptýlilo zveřejnění jména nového herce pro tuto roli. Dle StyleCaster bude novým Supermanem herec David Corenswet.

Naštěstí komiksový svět není úplně jednotvárný a existuje mnoho variací Supermanů. A jednou z nich je Superman: Red Son. A právě tento komiks by rád podle ScreenRant natočil Matthew Vaughn a Henryho Cavilla by chtěl do hlavní role.

Nakonec se tak možná na herce přece jen usměje štěstí a dočká se opět filmového trháku namísto propadáků.

Zdroje: Redanian Intelligence, YouTube, Filmtoro, ScreenRant

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články