Kateřina (29): Na prvního máje manžel rozpálil nejen gril, ale i vášeň v posteli naší sousedky

Příběhy o nevěře: Na prvního máje manžel rozpálil nejen gril, ale i vášeň v posteli naší sousedky
Zdroj: Unsplash

Kateřina se zděšením zjistila, že její manžel má milenku. Dokonce to ani neuměl skrývat. A to, co nalezla mezi zprávami v jeho profilu na sociální síti, ji překvapilo ještě víc.

Jana Jánská
Jana Jánská 30. 04. 2024 15:00

Měla jsem pocit, že tahle žena pořádně zamíchá mým životem. Moje tušení bylo ještě umocněno její zvláštní krásou. Byla vlastně ošklivá, ale zároveň nějakým způsobem přitažlivá. Bohužel si neuvědomila, s kým má tu čest. Bude překvapená...

Sousedé nás pozvali na grilování

Sousedé pozvali mě a mého manžela Kamila (30) na grilování a oslavu prvního máje, abychom zkrátka přivítali jaro. Viděla jsem v tom smysl, říká se, že bujaré zahájení nové zemědělské sezóny stimuluje plodnost přírody, alespoň symbolicky. Kromě toho, každá příležitost na grilování je dobrá, ne?

Proto jsem se ten den vrátila z práce dříve. Od sousedů se už linula vůně grilovaných žebírek, šťavnatých steaků a slyšela jsem, že už začala zábava. Prý byla pozvána i naše nová sousedka. Sotva jsem se stihla nalíčit, protože manžel obsadil koupelnu na celou hodinu.

"Miláčku, co tam děláš? Pojď, jinak to nestihneme," křičela jsem. Konečně vyšel, pronikavě voněl a měl dobrou náladu. Za chvilku jsme jsme s manželem stáli před branou sousedů. Zazvonila jsem. Branka se otevřela a vešli jsme. Nevím proč, ale hned mi padla do oka naše nová sousedka. Stála uprostřed terasy se sklenkou bílého vína v štíhlé ruce a kolem ní se točila skupina mužů. Jako puberťáci zírali na její dekolt. Zdálo se, že ona se moc nebaví.

"Jak se ti tady líbí?" zeptal se jí Marek (32), statný blonďák, který bydlí na konci naší ulice. "Báječně, nikdy není dost dobrého jídla a pohledných sousedů," odpověděla nová sousedka s předstíraným nadšením. Pohodila ofinou a hlouček kolem ní šel málem do kolen. Spustili vlnu komplimentů. Ona poděkovala a rozhlédla se po shromážděných hostech. Zastavila se pohledem na mně a mém manželovi...

Cítila jsem, že tady něco nehraje

Nová sousedka měla smyslné rty, blond vlasy, štíhlou postavu, ale asymetrický a příliš velký nos, nezajímavé, malé oči a... mimořádně křivé nohy. Byla prostě nevzhledná, ale přiznám se, dostatečně smyslná a tajemná, dokonce sexy. Co to říkám, byla velmi sexy! Když gestikulovala, ruce se jí pohybovaly v nějakém smyslném rytmu. Při tom jemně a nenásilně kývala boky. I mě to zaujalo...

Taková krása se zdá být smrtelně nebezpečná. Přemýšlela jsem nad ní a brouzdala kolem grilu se sklenicí pomerančového džusu. Ale rychle jsem se vzpamatovala, nepřišla jsem přece na návštěvu, abych přemýšlela o nějaké ženské.

"Miláčku, skočím si na dámy. Nalož mi zatím trochu masa a brambor," požádala jsem manžela. "Dobře, jenom se tu trochu rozhlédnu," řekl. Rozhlédnout se? Moje představivost už vytvářela všemožné situace, takže jsem mu raději řekla, ať jde pomoct s grilováním. Může se rozhlédnout po nějakém steaku...

Co tam dělali?

Když jsem se vrátila, manžela jsem už neviděla. Maso lákavě vonělo. Zamířila jsem ke grilu a naložila si dva kusy chutné krkovice a trochu zeleniny. "Viděl někdo mého Kamila?" zeptala jsem se sousedů stojících poblíž. "Pomáhal grilovat a pak někam zmizel," odpověděl korpulentní ryšavý muž, který se na mě zkoumavě zahleděl. Neznala jsem ho.

Šla jsem k altánu a rozhlédla se. Můj manžel nikde nebyl. Pak mi došlo, že jsem neviděla ani tu novou sousedku. Počkala jsem ještě deset minut. Byla jsem nervózní a chtěla jít domů. Pak jsem je uviděla... mého Kamila a sousedku, jak se vrací zvenku. Věděla jsem, že ta žena bydlí o dva domy dál.

"Co tady děláš, tedy... co tady děláte?" vyhrkla jsem na ně. "Vracíme se," hloupě odpověděl Kamil. "To vidím. Stalo se něco? Vypadáš divně," všimla jsem si, že můj manžel vypadal rozčepýřeně, měl pomačkanou košili. "Můžu vědět, kde jsi byl?" nedalo mi. "Ach, my jsme jen společně to... grilovali," odpověděl trochu zadýchaně. Nervózně se usmíval.

"Kde? Na ulici?" naštvala jsem se. "Kamil umí rozdělávat oheň všude..." tajemně se usmála sousedka. Na chvíli si vzájemně pohlédli do očí. Co to znamená, že Kamil umí rozdělávat oheň všude? Rozhodla jsem se ale neudělat scénu. "Aha," předstírala jsem klid. "Dobře, tak si tu rozdělávejte, co chcete, já jdu domů."

Manžel mi chtěl něco říct, ale když se ke mně naklonil, spatřila jsem mu na krku otisk jasně růžové rtěnky...

Měla jsem v hlavě hotový plán

Otočila jsem se na podpatku a rychle šla domů. Slzy mi tekly proudem. Seděla jsem na gauči v obývacím pokoji a přemýšlela, co dělat. Byla jsem skoro jistá, že můj manžel nezažehnul jen plamen toho nešťastného grilu, ale i vášeň v posteli sousedky. Ruce se mi třásly. Nakonec jsem šla do kuchyně a dala si na talíř kousek štrúdlu. Uvařila jsem si čaj a odnesla to vše do obýváku. A začala jsem přemýšlet, co bude dál...

Můj manžel se vrátil domů o dvě hodiny později, v ještě více pomačkané košili a s rozepnutým zipem. To si vážně myslí, že jsem tak naivní? Dojídala jsem další porci štrúdlu a nebylo znát, že jsem plakala. Tak to mám, sladkosti mě uklidňují a... inspirují.

"Jsem ráda, že jsi už doma, miláčku," zakřičela jsem z obýváku. "Nezlobíš se, že jsem tam byl tak dlouho? Zdržel jsem se..." řekl. "Ne, měl jsi přece spoustu práce..." nahodila jsem. Podíval se na mě překvapeně. "Musel jsi přece dohlížet na gril a v tom jsi expert. Tady máš, miláčku, kousek štrúdlu," podala jsem mu talíř. Vzal si ho, ale podíval se na mě trochu podezíravě. Tvářila jsem se vesele, jenže ve mně to vřelo.

Můj manžel seděl na gauči a jedl dort s blaženým výrazem. Podívala jsem se na něj chladně, bylo vidět, jak ho to vyvedlo z míry. Na chvíli váhal, jestli jíst dál, ale uklidnila jsem ho. "Miláčku, jdu do vany..." pronesla jsem a odešla.

Kde našel čas na všechny ty flirty?

Ten večer jsem začala realizovat své plány. Kamil byl vyčerpaný po velmi náročném grilování a konzumaci štrúdlu, ochuceného práškem na spaní. Vyzbrojená vlastní inteligencí a znalostí používání internetu, otevřela jsem manželův laptop. Přístup k jeho účtu na sociální síti nebyl příliš těžký.

Ukázalo se, že je obyčejný darebák. Proč jsem si dříve nevšimla, že mezi jeho přáteli bylo až 720 lidí? Hlavně ženy. V doručené poště jsem našla desítky konverzací a zjistila jsem, že můj manžel je opravdový mistr v organizaci svého volného času. Kde bere čas na všechny ty flirty najednou!

Detailnější analýza doručené pošty ukázala několikatýdenní konverzaci s naší novou sousedkou. Dnešek plánovali strávit spolu v posteli. "Doufám, že dnes večer rozpálím tvé tělo. Uvidíme se odpoledne," blikala na monitoru slova mého manžela a drásala mi duši. "Myslím, že jsem se do tebe zamilovala," odpověděla mu sousedka.

Několikrát jsem se zhluboka nadechla, než jsem rozhodla, co budu dělat dál Vymyslela jsem si fiktivní jméno a příjmení pro vytvoření účtu. Můj manžel je hlupák, nepřijde na to. Ale já si to užiju...

Začala jsem s ním flirtovat

Ráno už jsem od něj měla odpověď na mou zprávu. A tak se můj flirt s vlastním manželem rozjel na plné obrátky. "Co děláš?" zeptal se. "Právě se dívám na tvou fotku, vypadáš skvěle," odpověděla jsem. "Díky, to jsem právě potřeboval slyšet na začátek dne. Uvidíme se později?" zajímalo ho. "Samozřejmě!"

Večer jsme flirtovali ještě víc. Manžel byl v ložnici s telefonem, já psala ze svého oblíbeného místa v obývacím pokoji.

"Co děláš, zlatíčko?" napsal mi.

"Opravuji systém. Jsem programátorka," vymyslela jsem si profesi.

"Nějaké problémy se softwarem?"

"Spíše s... pevným diskem..." napsala jsem dvojznačně.

"No, s tím ti opravdu nemohu pomoci, obzvláště ne na dálku..."

"V pohodě, už jsem si poradila sama s většími a tvrdšími disky..."

Na chvilku se odmlčel, ale pak mi konečně odpověděl: "Vážně máš tak velké zkušenosti?"

"Ano, chtěl bys to někdy zjistit?"

"Jistě! Moc bych teď chtěl být vedle tebe, cítit tvé tělo..." psal a mně se zvedal žaludek!

"Co bys se mnou chtěl dělat?"

"Všude tě líbat."

"Opravdu? Mmm..."

"Ano, zlato, sundal bych ti kalhotky..."

"A pak, můj sladký medvídku?" koketovala jsem, jak nejlépe jsem uměla.

Ticho. Po minutě můj žalostný manžílek odpověděl: "Pošli mi fotku ve spodním prádle..."

"Teď nemůžu, musím jít spát. Ráno jdu do práce."

"A zítra?"

"Uvidíme..."

Sbalila jsem si kufr a odešla

Po té poslední zprávě jsem to vzdala. Opravdu jsem nevěděla, že můj manžel je takový proutník. Vydržela jsem to ještě týden. Během té doby jsem prošla jeho poštu na sociální síti. Z některých konverzací mi bylo nevolno.

Pak jsem si založila vlastní bankovní účet, neboť až dosud jsme měli jen společný. Převedla jsem na něj všechny naše peníze. Poté jsem nechala vyměnit zámek na domě, stejně je napsaný na mě. A než se manžel vrátil z práce, sbalila jsem mu všechny věci a vyložila je na ulici. Všechno jsem to z jeho profilu napsal sousedce. Ať ví, že nejsem slepá.

Sama jsem si sbalila jen menší kufr a zavolala taxi. Odjela jsem na letiště. Čeká mě dlouhá cesta. Ale to mi nevadí. Potřebuji si odpočinout, protože poslední týden mi hodně pocuchal nervy...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Superstar Alžběta Kolečkářová o smrti milovaného partnera: První půlrok jsem jenom brečela a bránila naše děti

Superstar Alžběta Kolečkářová o smrti milovaného partnera: První půlrok jsem jenom brečela a bránila naše děti

Související články

Další články