Osm měsíců po narození syna naznačila Dominika Myslivcová krizi ve vztahu: Zdeněk má přechodné bydliště v baru

Dominika Myslivcová a Zdeněk Chytil
Dominika Myslivcová a Zdeněk Chytil
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 30. 4. 2024

Úspěšná influencerka Dominika Myslivcová přivedla na svět syna Deriana loni v srpnu. Pár prvních měsíců se sympatická blondýnka chlubila na sociální síti Instagram rodinnými snímky. Společně s partnerem Zdeňkem působili jako idylická rodinka. S příchodem jara už ale na sdílených fotografiích Dominičin partner chybí. Krizi ve vztahu nyní influencerka naznačila i v rozhovoru pro server Super.cz, kdy se nechtěla vyjádřit k otázce, jestli s partnerem ještě tvoří pár. Dominika by nebyla zdaleka jediná, komu se krátce po narození dítěte rozpadl vztah. O přibývajících dětech, kterým se rozejdou rodiče, promluvil pro ŽivotvČesku.cz odborník na partnerské vztahy a rodinu Jeroným Klimeš.

Dominika Myslivcová prorazila už jako teenagerka, když natáčela videa na platformě Youtube. Téměř od puberty si proto vydělává peníze sama a na mužích je zcela nezávislá. Svou vášní pro luxus se často chlubí i na sociální síti Instagram, který je momentálně jejím hlavním zdrojem příjmu.

Se současným partnerem Zdeňkem se Dominika seznámila v době covidu, kdy s ním začala spolupracovat. Po delší době spolu začala dvojice randit a veřejně blondýnka partnera ukázala až v září 2022. Ani ne rok poté se partnerům narodil syn Derian, který přišel na svět císařským řezem.

Osm měsíců po porodu se ale zdá, že Dominika řeší doma vztahovou krizi. Nepřímo to naznačila v rozhovoru pro Super.cz. "Zdeněk je takový party člověk, on si to užívá. On má v těch barech už přechodné bydliště a dál bych se k tomu nevyjadřovala," odpověděla populární influencerka na otázku, jak jí to klape ve vztahu.

Na otázku, zda s partnerem ještě tvoří pár, pak nechtěla odpovědět. "Bez komentáře. Možná tam krize je, možná ne, tak vám to třeba někdy řeknu," zakončila blondýnka tajuplně rozhovor, ze kterého vyplývá, že její vztah s partnerem má momentálně do idylky hodně daleko.

Dominika by nebyla ani zdaleka jediná žena, která se s partnerem rozešla několik málo let či dokonce měsíců po narození potomka. O přibývajících počtech dětí, kterým se rozejdou rodiče, promluvil pro ŽivotvČesku.cz psycholog Jeroným Klimeš.

"Obecně si myslím, že více než polovině dětí se rozpadne rodina - bez ohledu na to, zda jejich rodiče jsou či nejsou manželé. Bohužel k tomu nejsou přesnější čísla," sdělil odborník na rodinné vztahy, jenž pravidelně ve svých vyjádřeních pro ŽivotvČesku.cz radí, aby rozchody, když už není zbytí, probíhaly v co největším klidu a pohodě, aby rozkolem rodičů netrpělo dítě.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.