Sleduj nás

VIDEO: Mike Perry opět úřadoval bez rukavic a vydělal si stejný balík jako Francis Ngannou v UFC

VIDEO: Mike Perry opět úřadoval bez rukavic a vydělal si stejný balík jako Francis Ngannou v UFCFoto: BKFC

Americký bouřlivák se v novém angažmá dokonale našel. Mike Perry může v BKFC prodat svoji tvrdost a agresivitu. Technické nedostatky ve wrestlingu a dalších aspektech boje jsou zapomenuty.

Souboj UFC veteránů dopadl lépe pro úřadujícího šampiona Perryho. Zápas, který byl vrcholem turnaje BKFC KnuckleMania 4, netrval ani minutu. Poté zaúřadovala přesná Mikeova levačka a Thiago Alves skončil na zemi, odkud se mu už vůbec nechtělo. Čtyřicetiletý Brazilec, který má na kontě sedmadvacet zápasů v UFC, takto smutně ukončil svoji úžasnou sportovní kariéru.

Osud vítěze je úplně jiná písnička. „Platinový Mike“ vyhrál i svůj pátý souboj v BKFC a dokázal skvěle zvrátit svoji skomírající kariéru. V UFC měl z posledních šesti zápasů čtyři porážky, ale nyní je z něj sportovní celebrita první kategorie a jeho jméno je skloňováno se soupeři jako Paul Logan nebo Conor McGregor. S posledně jmenovaným si dokonce střihl staredown a Irův majetkový vstup do BKFC tomuto souboji jen nahrává.

Zmiňované money fighty jsou sice zatím pouze spekulací, ale ani poslední Mikeova výplata nebyla k zahození. Za bleskovou likvidaci Alvese si totiž na své konto připsal příjemným 600 tisíc dolarů. Stejnou částku si například vydělal Francis Ngannou při své jediné obhajobě v UFC! BKFC samozřejmě takto štědré nebylo ke každému. Perryho soupeř Thiago Alves si odnesl 200 tisíc a třeba výhra takové Cristal Pittman byla honorována pouhými pěti stovkami dolarů.


Podobně krátký proces jako Perry udělal se svým soupeřem další UFC veterán Ben Rothwell. Zápas, který trval pouze třiačtyřicet vteřin, ukončilo zranění Todda Duffeeho. „Big Ben“ jej však vůbec nelitoval, protože Duffee se do něj před zápasem hrubě navážel. Rothwell byl nakonec ze všeho nejvíc zklamaný, jelikož se těšil, jak prodá tvrdou přípravu, ale nebylo mu to umožněno. Útěchou mu může být takřka jistá pozice titulové vyzývatele.


Další články