Slovenský „Mutant“ Vojčák hlásí další KSW zápas! Pronikne do TOP 5?

Slovenský zápasník těžké váhy Štefan Vojčák (7-1) si na turnaji KSW 84 odbyl premiéru v polské organizaci, která mu ale nevyšla úplně podle jeho představ. Ovšem vše si vynahradil na galavečeru KSW 88, kde si naopak připsal vítězství na TKO a nyní ho čeká třetí zápas v polské organizaci.


Zlomený Francis Ngannou nabízí srdcervoucí prohlášení a prosí o pomoc

Slovenský „Mutant“ Štefan Vojčák si v posledním zápase připsal první vítězství v organizaci KSW, když v prvním kole dokázal ukončit do té doby neporaženého Kamila Gawryjoleka (5-1). Už po minutě Vojčák rozjel kombinaci několika úderů, třetí z nich zasáhl bradu Gawryjoleka a poslal ho k zemi, kde slovenský „Mutant“ dokonal dílo zkázy. Zápas tak ukončil po minutě a šesti vteřinách. 

Nyní však na Vojčáka čeká další těžká zkouška. Už 18.5. se představí na galavečeru KSW 94, který se koná v polském Gdaňsku. Vojčáka zde  prověření Brazilec Ricardo Prasel (13-4), který se vrací po více jak roční pauze. Naposledy se představil na turnaji KSW 74, kde o titul vyzval šampiona Phila De Friese, ale neuspěl.  

Prasel se v minulosti pokoušel dostat do organizace UFC skrze  projekt Dana White Contender Series, ale stopku mu vystavil Don’Tale Mayes, se kterým padl jednu vteřinu před koncem prvního kola. Nicméně v KSW zatím zaznamenal dvě vítězství a zmíněnou porážku v titulovém souboji.

Prasel vlastní černý pás v BJJ a jeho přednosti jsou právě na zemi. Všech svých třináct vítězství zaznamenal před limitem (9 submisí a 4 KO/TKO). Vojčák je aktuálně na šestém místě žebříčku těžkých vah a pokud by se mu podařilo zvítězit, tak by mohl vystřídat Prasela na čtvrtém místě.  

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený KSW (@ksw_mma)

 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *