Nový herní seriál od tvůrců Life is Strange nás vrátí do devadesátek

  • 7
Tvůrci milované série Life is Strange se ve své příští hře Lost Records: Bloom & Rage vrátí k seriálovému formátu postupného vydávání epizod. Hra pojednává o partě kamarádek, která se po sedmadvaceti letech odloučení vrací do svého rodného městečka.

Skoro dekádu od vydání prvního dílu přelomové série Life is Strange (naše recenze) se díky nově vydanému traileru fanoušci francouzského studia Don’t Nod pomalu začínají těšit na další hru.

Bude se jmenovat Lost Records: Bloom & Rage a vývojáři se s ní vrátí k osvědčenému modelu vydávání po epizodách, který se prý k jejich hrám hodí lépe. Tentokrát budeme hrát za čtveřici kamarádek, které spolu o jedněch letních prázdninách zažily veliké dobrodružství a po sedmadvaceti letech se kvůli danému slibu vracejí do rodného městečka.

Příběh se bude odehrávat ve dvou časových rovinách, v devadesátých letech, kdy byly ještě školou povinné, a v současnosti, kdy už jsou dospělými ženami.

Trailer sází na devadesátkovou VHS estetiku a slibuje spíše poklidné tempo, kdy se víc mluví, než koná. Zaujme i titulní skupina hrdinek, která je pěkně rozmanitá, aby si každý našel svoji oblíbenkyni. Přesně tak, jak to mají hráči rádi.

Lost Records: Bloom & Rage vyjdou na PC a poslední generaci konzolí ještě do konce roku. Zajímavé pak je, že nemá jít o samostatnou hru, ale do stejného světa pak mají časem být zasazeny i další tituly.