Zavřít reklamu

Jak jste možná zaznamenali, Google začal minulý týden vydávat stabilní verzi Android Auto 11.8. A neuplynul ani týden a už vypustil betaverzi Android Auto 11.9. Co nového přináší?

Betaverze Android Auto 11.9 je dostupná ke stažení všem, kteří se zaregistrovali do beta programu populární navigační aplikace. Novou betu nedoprovází protokol změn, takže v tuto chvíli není jasné, jaké změny přináší. Jediným způsobem, jak to zjistit, je tedy betu si nainstalovat a změny hledat.

 

Lze nicméně očekávat, že betaverze Android Auto 11.9 přináší změny „pod kapotou“, tedy že opravuje některé chyby z minulých verzí a/nebo zvyšuje výkon a stabilitu aplikace. Android Auto je sice jednou z globálně nejpopulárnějších navigačních aplikací, pokud však jde o stabilitu a celkově hladký běh, má dlouhodobě jisté rezervy. Každé zvýšení výkonu a stability tak bude jistě vítané.

Pokud si chcete novou betaverzi Android Auto vyzkoušet, nemusíte být členy beta programu. Můžete si ji stáhnout z důvěryhodného zdroje třetí strany zde (příslušný protokol změn ignorujte, je zastaralý).

Dnes nejčtenější

.