Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pondělí 20.5.2024, svátek má Zbyšek 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.epocha.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Tarot Múz: Moderní umění, které zaujme svou svěžestí

01.05.2024   Renata Petříčková   Literatura   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Tarot Múz: Moderní umění, které zaujme svou svěžestíNesmírně inspirativní sada je postavena na základních tarotových významech, prodchnutá inspirativní divokou atmosférou, která oslovuje naši duši, jež touží být co platná, tvořit, žít, vnímat!  Krásný moderní design zaujme, stejně jako růžový matný ořez, který  dodává každému doslova touhu je držet v ruce, sáhnout si na ně. Vytáhnout si tu svou kartu!

Podrobný průvodce pak obsahuje významy karet, okouzlí nás směsí praktických rad a poetického ladění se na tvořivou vlnku. Doslova vám vetká do hlavy náladu, propojí ji se srdcem a celé vaše tělo začne přemýšlet, čím by mohlo udělat radost sobě i druhým.

Vlny, přílivy, hledání poctivosti, vedení… a nálady. A klíčová slova jsou tady opravdu klíčová a je-li ve vás již zasazeno semínko tvořivosti, patrně vám úplně postačí tato klíčová slova k tomu velkému BINGU.
A kdo hledá…. Naciťuje se, více ocení právě ty poetické opisy, ze kterých mu vzejde ta správná nálada.

A víte, co je to Múza?
Ta inspirativní bytost, éterická, duchovní, fantazijní, magická, ten duch, který vstoupí do našeho těla a mysli, když tvoříme naprosto zaujati? V její spolupráci vznikají ty nejbáječnější nápady. Múzaje životní síla, je kus nás… je MY.
Zjevuje se jako božstvo, má podobu, má pocit, jsem si naprosto jista, že s těmito inspirativními kartami se své Múzy přinejmenším dotknete a budete přemýšlet o tom, co ta vaše pro vás znamená, co vám tak obyčejně nosívá a třeba i to, jak vlastně vypadá.
A mne napadá, může mít i mužskou podobu?
Třeba to zjistím, až se naplno ponořím do karet.

Ale ještě předtím. Jedna karta na konkrétní projekt? Ať víme?

Múza Hmoty
Klíčová slova: hojnost, zemská energie, život, materiální úspěch, cesta prosperity, schopnost zajistit ty, které milujete, radost z dobře prožitého života, zakotvení v zemi, vděčnost, pohodlí, bohatství, zdraví, štěstí.
Výzva: kouzlo hlíny
V zahradě života se ocitne u dveří. Nad nimi sedí Múza Hmoty, která se odráží ve veškeré přírodě. Šeptá z květin, trávy, stromů… poletuje mezi ptáky a bublá v potocích. Tato Múza používá všechnu hmotu země, aby dala svému světu podobu. Dívá se dolů a nabízí poučení o naplňování a hojnosti. Milý tvůrče, tohle všechno je tvoje, můžeš brát i používat. Tavení a jemné tvarování. Tvá úroda, malinký klíček, vyrůstá ze země, a proto se zklidni v jemném pulzu její energie a vdechuj její teplo a vlhkost.
Je čas udělat další malý krůček směrem k zahradám života a věnovat se zalévání, léčení, tanci a lásce, jak jen to půjde. Úspěchy a radosti už se dostavují! Vyhledávejte uzemňující energii pozemských rozkoší a vězte, že vaše vlastní úrodná půda nynírozkvétá.
Tak splétej se mnou toto hnízdo hojnosti, útulné, plné živin a plodnosti. Vstřebávej kouzlo této zahrady zdraví, kráčej cestou k jistému naplnění.


O autorce:
Chris-Anne: návrhářka, brandový stratég, milovnice tarotu požehnaná touhou tvořit, nechat si našeptávat a využít tak své zkušenosti z konvenčního života designérky. Žije spokojeně v kanadském maloměstě s mužem a australským labradorem.
Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, www.synergiepublishing.com
 


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0356 s